6 συνταγές με γλυκοπατάτα που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τις «κανονικές»

Μια αδυναμία σαν να την αποκτήσαμε.

Το ωραίο φαγητό αρέσει σε όλους. Είναι αυτό το ευχάριστο συναίσθημα που σου δημιουργείται όταν μία ωραία μπουκιά φτάνει στο στόμα σου κι αρχίζεις να συνειδητοποιείς αυτήν την αίσθηση ευφορίας και ικανοποίησης που μόνο αυτό το πιάτο ζεστό φαγητό μπορεί να σου δώσει. Γι’ αυτό και θα ψάξεις και θα πειραματιστείς με συνταγές, χρησιμοποιώντας τα υλικά που σου αρέσουν και που βρίσκονται στην προτίμησή σου για να έχεις τις πιο όμορφες γεύσεις στο σπίτι σου.

Δε χρειάζεται να επισκεφτείς ακριβά εστιατόρια για να φας ωραία. Δε χρειάζεται να καταβάλεις τεράστια προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις εύκαιρες μερικές εύκολες και γρήγορες συνταγές ώστε όταν η πείνα σου χτυπήσει την πόρτα να ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις.

Πάρε, για παράδειγμα, τις γλυκοπατάτες. Είναι πεντανόστιμες και αποτελούν μία έξυπνη και λαχταριστή εναλλακτική στις κανονικές πατάτες που τόσο λατρεύεις. Γιατί, λοιπόν, να μην πειραματιστείς με μερικές φανταστικές συνταγές που σίγουρα θα σε κάνουν να θες να τις εφαρμόζεις ξανά και ξανά;

Στο βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια θα βρεις επτά συνταγές που θα βάλουν στη διαδικασία να αφήσεις στην άκρη για λίγο τις κλασικές πατάτες.

Καλή σου όρεξη!




Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved