Πώς θα φτιάξεις το πιο yummy milkshake φράουλας

Σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Οι ζεστές μέρες καλά κρατούν κι εμείς έχουμε ανάγκη από δροσιστικά, γευστικά ροφήματα τα οποία θα απολαμβάνουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές είναι το milkshake φράουλας το οποίο έχει τέλεια γεύση και ταυτόχρονα είναι θρεπτικό αφού αποτελείται από γάλα και φρούτο. Μπορείς να το φτιάξεις πανεύκολα στο σπίτι μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και να ενθουσιάσεις τους φίλους σου.

Εμείς βρήκαμε για σένα την καλύτερη συνταγή, την οποία αξίζει να δοκιμάσεις για να φτιάξεις το no1 ρόφημα του φετινού καλοκαιριού.

Θα χρειαστείς:

250 γρ φρέσκες φράουλες και 3-4 για γαρνιτούρα
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
3/4 έως 1 φλιτζάνι πλήρες γάλα ή light
1 μπάλα ή μεγάλη κουταλιά της σούπας παγωτό φράουλα

Πώς θα το κάνεις:

Πάγωσε καλά τις φράουλες και στη συνέχεια κόψτες σε λεπτές φέτες. Ρίξτες σε ένα μεσαίο μπολ, πασπάλισε με τη ζάχαρη και το 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας. Τοποθέτησε το μπολ την στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα. Ανακάτεψε το μείγμα μαζί με το γάλα και τοποθέτησέ το σε ένα μπλέντερ. Πολτοποίησε μέχρι να μην υπάρχουν μεγάλα κομμάτια φράουλας στην επιφάνεια. Πρόσθεσε το παγωτό φράουλας και ανακάτεψε καλά. Εάν το μείγμα σου φαίνεται πολύ αραιό πρόσθεσε λίγο ακόμη παγωτό ενώ αν είναι πολύ πηχτό, συμπλήρωσε με γάλα. Το milkshake είναι έτοιμο για να το σερβίρεις και να το απολαύσεις!

Tip: μπορείς αντί για κανονικό γάλα να χρησιμοποιήσεις γάλα καρύδας ή αμυγδάλου.

Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved