Το κόλπο για να φτιάξεις απίθανα popcorn όπως στο σινεμά

Είναι κάτι πολύ πιο απλό απ' όσο φαντάζεσαι.

Όταν βάζεις να δεις μία ταινία, υπάρχει συγκεκριμένο τελετουργικό: Θα διαλέξεις τι θα δεις, με ποιον θα το δεις, σε ποιο σπίτι θα το δεις και, αφού θα έχεις καταλήξει σε αυτά, θα αρχίσεις τις προετοιμασίες για τα γύρω-γύρω. Η ατμόσφαιρα φυσικά και παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά αν μιλάμε για θρίλερ. Οπότε, εκεί θα χαμηλώσεις ή και θα κλείσεις τα φώτα. Αν μιλάμε για κάτι πιο ρομαντικό, ίσως και να χρειαστείς κι ένα πακέτο χαρτομάντηλα δίπλα σου, έτσι για σιγουριά. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται -Ξέρεις, αλλά κατάλαβες.

Τι δε θα ξεχάσεις και θα παραμείνει σταθερή αξία ό,τι και να κάνεις; Ένα μπολ με λαχταριστά, φρεσκοψημένα pop-corn. Θες να υπάρχουν στον χώρο ώστε να μασουλάς την ώρα που παρακολουθείς και φυσικά δεν τα προτιμάς αν δεν είναι καλοφτιαγμένα. Κι αυτό το σνακ, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα τρόφιμα που προορίζονται για μαγείρεμα, έχουν τα δικά τους κουμπιά και κόλπα ώστε να βγουν λες και τα πήρες από το σινεμά πριν την προβολή.

Τι θα χρειαστείς:

¼ φλιτζανιού φυτικό λάδι

½ φλιτζάνι popcorn

Δες το βίντεο στη συνέχεια για περισσότερες λεπτομέρειες για την εκτέλεση.




Το tip είναι να βάλεις πρώτα ελάχιστο καλαμπόκι στο τηγάνι και, αφού σκάσει, βάλε το υπόλοιπο καλαμπόκι και κλείσε το μάτι για 30 δευτερόλεπτα. Μετά, άνοιξε το μάτι της κουζίνας κι άφησε λίγο ανοιχτό το καπάκι της κατσαρόλας. Μην ξεχνάς να κουνάς την κατσαρόλα ανά διαστήματα. Όταν ετοιμαστούν κι ανέβουν ψηλά, τοποθέτησέ τα σε ένα μπολ και πρόσθεσε όποια γεύση θες, όπως πάπρικα.

Διάβασε επίσης: Το smoothie για μεγαλύτερη συγκέντρωση και καλύτερη μνήμη στις εξετάσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved