Christian Bale: Το βίντεο με το απίστευτο ξέσπασμα του ηθοποιού σε εργαζόμενο

Θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άβολα.

Οι περισσότεροι πλέον λατρεύουν τον Batman του Christopher Nolan. Είχε μία πολύ διαφορετική ματιά πίσω του πριν τη δημιουργία του κι αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα. Είδαμε τρεις ταινίες που επανέφεραν έναν εικονικό χαρακτήρα των κόμικς με έναν τρόπο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Λιγότερο απόμακρο και πιο κοντά στον μέσο άνθρωπο.

Ο Christian Bale ήταν αυτός που ανέλαβε να φέρει την αποστολή εις πέρας μαζί με το υπόλοιπο cast και το συνεργείο της παραγωγής, φυσικά. Αν δεν τον είχες βάλει στη λίστα με τους αγαπημένους σου ηθοποιούς μέχρι τότε, η συγκεκριμένη ταινία ήταν κατάλληλα εξοπλισμένη για να το κάνει.

Εκεί, όμως, που, από τη μία, τον επαινούσαμε για τις απίστευτες στιγμές που μας είχε χαρίσει, από την άλλη, κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Χολιγουντιανός σταρ δεν είχε και την καλύτερη συμπεριφορά όταν έκλειναν οι κάμερες.

Ώσπου ένα βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα από τα γυρίσματα μίας άλλης του ταινίας -Terminator Salvation- μέσα στο οποίο τον είδαμε να ξεσπάει και να βάζει τις φωνές σε έναν άνθρωπο της παραγωγής που μπήκε στο πλατό την ώρα μίας σκηνής για να ελέγξει τον φωτισμό.




Εννοείται ότι καταλαβαίνουμε ότι ο Bale προσπαθούσε να συγκεντρωθεί για να βγάλει τη σκηνή εκείνη την ώρα, ωστόσο, το θέαμα δεν ήταν ωραίο. Το θετικό τουλάχιστον είναι ότι σε συνεντεύξεις του στην πορεία ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του ήταν αδικαιολόγητη.

Διάβασε επίσης: Η νέα ταινία της Emilia Clarke δεν έχει καμία σχέση με το Game of Thrones

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved