4 safe βήματα για να κουρέψεις μόνη σου τις αφέλειές σου στο σπίτι

Μπορείς και μόνη σου

Αποφάσισες να αντιγράψεις το χτένισμα της αγαπημένης σου Taylor Swift αλλά στις δέκα μέρες κατάλαβες ότι τα μαλλιά σου μακραίνουν πιο γρήγορα από αυτό που φανταζόσουν;

Το να κουρέψεις τις αφέλειές σου στο σπίτι δεν χρειάζεται να καταλήξει σε καταστροφή. Ακολούθησε τα παρακάτω πανεύκολα βήματα και θα το καταφέρεις in no time.

Βήμα 1ο: Ξεκίνησε με τα σωστά εργαλεία

Κάθισε μπροστά από έναν καθρέφτη με αρκετό φως και σιγουρέψου ότι έχεις στα χέρια σου ένα κοφτερό ψαλίδι και μία χτενούλα για χωρίστρες.

Βήμα 2ο: Χτενίσου και μοίρασε τα μαλλιά σου

Ξεκίνησε να χτενίζεις τα μαλλιά σου όπως θα έκανες για να βγεις έξω και μην τα βρέξεις, γιατί τα μακριά μαλλιά είναι πιο μακριά από τα στεγνά και μπορεί να κόψεις ψηλά τις αφέλειές σου. Ξεχώρισε τις αφέλειες με τη χτενούλα και πιάσε τα πίσω μαλλιά που περισσεύουν.

Βήμα 3ο: Ξεκίνησε να κουρεύεις

Με τα δύο σου δάχτυλα πιάσε τις αφέλειες και τράβηξέ τες μπροστά από το πρόσωπό σου. Σιγουρέψου ότι είναι ίσες και ξεκίνησε να τις κουρεύεις κρατώντας το ψαλίδι διαγώνια και όχι οριζόντια προς αυτές, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Άρχισε από το κέντρο και πήγαινε προς τις άκρες με μικρές ψαλιδιές. Κάθε τόσο σταμάτα για να δεις πόσο έχεις κουρέψει και αν είναι αρκετό. Ποτέ μην κόψεις με τη μία πολλά μαλλιά γιατί μετά δεν υπάρχει γυρισμός!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved