Καραντίνα στο μπαλκόνι; Σου έχουμε ιδέες για την πιο ονειρική διακόσμηση (video)

Ήρθε η ώρα να ανοίξει η μπαλκονόπορτα.

Μπορεί η καραντίνα να περνάει μέσα στο σπίτι, αλλά, όσο φεύγει ο καιρός, η θερμοκρασία ανεβαίνει και ξαφνικά είναι σαν το μπαλκόνι να σε καλεί. Όταν έχει τόσο ωραίες μέρες, με τον ήλιο από μόνο του να σου φτιάχνει τη διάθεση, γιατί να κλειστείς σε τέσσερις τοίχους, ενώ μπορείς να απολαύσεις τη μέρα έξω με ασφάλεια;

Κατά πάσα πιθανότητα, το έχεις αρχίσει ήδη. Και το μπαλκόνι δεν είναι μόνο για τα πρωινά και τον ήλιο, αλλά και για εκείνα τα βράδια που θα ανάψεις το φως ή, αν είσαι πιο ρομαντική, το αρωματικό κερί και θα χαλαρώσεις κρατώντας το αγαπημένο σου ρόφημα στο χέρι.

Για όλα τα παραπάνω, το μπαλκόνι πρέπει να έχει μία διακόσμηση που να σε εμπνέει. Μπορεί αυτή να έχει να κάνει με φυτά, με γλάστρες, με κατασκευές που εσύ θα φτιάξεις. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το δικό σου γούστο κι αυτό που θα ανταποκριθεί καλύτερα σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως ιδανικό.

Τα βίντεο που βρίσκονται στη συνέχεια έχουν «άπειρες» ιδέες για τη διακόσμηση που μπορείς να επιλέξεις καθώς επίσης κι diy επιλογές για να κάνεις τα δικά σου δημιουργήματα.





Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες για περισσότερη έμπνευση.

Διάβασε επίσης: Φτιάξε μόνη σου την πιο τέλεια διακόσμηση για το δωμάτιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved