Πώς περνάει η Natasha Kay στην καραντίνα; Όσα αποκάλυψε στο IG Live Video του Τeen Queen

Αν δεν πρόλαβες να το δεις, τώρα είναι η ευκαιρία σου.

Δεν θα μπορούσε να περάσει πιο ευχάριστα το απόγευμα μας, εκείνη την Παρασκευή. Το ραντεβού μας βέβαια ήταν μέσα από την οθόνη του κινητού, αφού... μένουμε σπίτι. Παρέα όμως με την Natasha Kay, ξεχάσαμε ότι η συζήτηση ήταν όντως μέσω του IG Live video και νιώσαμε σαν να ήμασταν δίπλα.

Ανοίξαμε τις κάμερες και ξεκινήσαμε. Εσύ άραγε πώς περνάς τον χρόνο σου μέσα στο σπίτι; Η Natasha πάντως του δίνει και καταλαβαίνει. Αγαπημένη της ασχολία; Η μαγειρική! Το ήξερες;

Η μουσική-όπως φαντάζεσαι-δεν λείπει από την καθημερινότητά της και η μεγάλη αποκάλυψη; Έρχεται νέο τραγούδι και μας είπε πότε θα έχουμε την δυνατότητα να το ακούσουμε.

Ναι, βλέποντα το video θα μάθεις λίγο καλύτερα την Natasha, θα σου αποκαλύψει και τις προσωπικές της άβολες στιγμές επάνω στην σκηνή.
Φυσικά μη ξεχάσουμε το βασικότερο! Δεν θέλαμε να σταματήσει να τραγουδάει. Άσε που μας έκανε και τις αφιερώσεις που ζητήσαμε. Τι άλλο να θέλει κανείς;

Natasha Kay, σε ευχαριστούμε για αυτό το τέλειο IG Live video. Ένα συνηθισμένο απόγευμα καραντίνας έγινε το πιο super απόγευμά μας!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved