Έχεις δει το Venom; Αυτό το viral βίντεο θα σε κάνει να το διαγράψεις από τη μνήμη σου

Το θέαμα είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό...

Όταν κυκλοφόρησε το 2018 το Venom, αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για τους fans. Μία ταινία από κόμικς, που δεν παρήγαγε η Marvel και η Disney με τη γνωστή ποιότητα που τις συνοδεύει, έδωσε στο κοινό ένα πολύ καλό κινηματογραφικό αποτέλεσμα. Είχε ένα δυνατό story, το οποίο μεταφέρθηκε σωστά στη μεγάλη οθόνη, τη σκοτεινή σκηνοθεσία που ταίριαζε ακριβώς στο plot κι έναν πρωταγωνιστή -βλ. Tom Hardy- που το ταλέντο του μιλάει από μόνο του.

Εν πάση περιπτώσει, ήταν μία αξιοπρεπέστατη ταινία χωρίς να έχει συμβεί εντός του ασφαλούς περιβάλλοντος της Marvel.

Ένα από τα πράγματα που μας έμειναν, θέλοντας και μη, ήταν το λεγόμενο Symbiote που προσκολλήθηκε στον Eddie Brock μετατρέποντάς τον τελικά στον Venom. Αυτό ήταν ουσιαστικά μία μαύρη μάζα εξωγήινης προέλευσης που δένεται με τους ξενιστές της και τους επηρεάζει ψυχολογικά με έναν πιο dark τρόπο εκμεταλλευόμενη τα προσωπικά τους καθενός.

Αυτές τις μέρες, ωστόσο, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Internet κατάφερε να γίνει viral και όλοι όσοι έχουν δει τη συγκεκριμένη ταινία πρόκειται να καταλάβουν ακριβώς το γιατί.




Όσο προσπαθείς να αφήσεις το σοκ πίσω σου, να σου πούμε ότι κανείς δεν έχει ιδέα τι είναι αυτό το ον στο βίντεο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μοιάζει τρομακτικά με το Symbiote και μάλλον θα αποτελέσει την καλύτερη προώθηση για το sequel της Sony (2 Οκτωβρίου 2020). Αφού ο συγκεκριμένος άντεξε να πάει τόσο κοντά και να το κουνήσει για να τραβήξει το οπτικό, να του δώσουμε κάποια συγχαρητήρια. Cree-py.

Διάβασε επίσης: O Mark Ruffalo αποκάλυψε γιατί τόσον καιρό οι γυναίκες της Marvel δεν είχαν solo ταινία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved