Μαρία Σάκκαρη: Μόλις δεις αυτό το βίντεο, θα αρχίσεις γυμναστική χτες #fact

Το κορμί αυτού του κοριτσιού δεν υπάρχει.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ένα κορίτσι που δεν παύει να μας εντυπωσιάζει. Η πορεία της στον χώρο του τένις μπορεί να μιλήσει από μόνη της όσον αφορά στο επαγγελματικό κομμάτι. Ενώ μέχρι πριν από μερικά χρόνια το συγκεκριμένο άθλημα δεν ήταν τόσο στο επίκεντρο στη χώρα μας, χάρις σε εκείνη και τον Στέφανο Τσιτσιπά έχει αρχίσει να του δίνεται η αξία που πρέπει.

Η ίδια έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό της, με τις εμφανίσεις της στις μεγαλύτερες διοργανώσεις -Grand Slam- και τους αγώνες της απέναντι στις κορυφαίες τενίστριες του πλανήτη.

Σε τέτοια επίπεδα άθλησης, όπως μπορείς να καταλάβεις, η προπόνηση και η εκγύμναση φτάνουν σε άλλα levels και το κορμί της Σάκκαρη είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.

Φυσικά, έχουμε δει πολλές φορές φωτογραφίες και βίντεο από τις καλογυμνασμένες της αναλογίες, ωστόσο, τώρα που είμαστε και μέσα σε καραντίνα έχουμε έναν ακόμη λόγο να εστιάσουμε στο fitness και μετά το βίντεο της Μαρίας… δύο.




Σε ένα άθλημα, όπως το τένις, τα χέρια σίγουρα θα είναι μία από τις περιοχές του σώματος που θα γυμνάζονται φουλ, όμως βλέποντας το παραπάνω βίντεο καταλαβαίνεις ακριβώς τι παίζει. Το ίδιο και για τους κοιλιακούς, τα πόδια και γενικά ό,τι βρίσκεται πάνω της.

Υπέροχη η Μαρία, αλλά υπέροχο και το κορμί της. Μόνο έμπνευση.

Διάβασε επίσης: Όλες οι ασκήσεις που χρειάζεσαι για «killer» κοιλιακούς μέσα σε 10 λεπτά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved