Εσύ ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να πλένεις τα χέρια σου; Η Ellen DeGeneres θα σου μάθει

Ellen, δίδαξε μας!

Εσύ ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να πλένεις τα χέρια σου; Η Ellen DeGeneres θα σου μάθει

Η απορία είναι μια! Πλένεις σωστά τα χέρια σου; Ας μην σταθούμε στις περιπτώσεις ατόμων που δεν πλένουν τακτικά τα χέρια τους-γιατί θα βάλουμε τις φωνές- και ας μιλήσουμε λίγο για τον σωστό τρόπο που πρέπει να μάθεις..

Τι καλύτερο από ένα αστείο video αλλά παράλληλα διδακτικό, για να μάθεις και να υιοθετήσεις αυτήν την υγιεινή συνήθεια. Η Ellen DeGeneres φρόντισε για ΄σένα και, στο πλατό της εκπομπής The Ellen Show έπλυνε τα χέρια της ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες. 

Βρέξε τα χέρια σου και βάλε αρκετό σαπούνι. Σαπούνισε καλά τις παλάμες σου και μην ξεχάσεις εννοείται να σαπουνίσεις και την πάνω πλευρά των χεριών σου. Πολύ βασικό είναι να πλύνεις ανάμεσα τα δάχτυλά σου αλλά και τους αντίχειρές και μην παραλήψεις τα νύχια σου σου. 

Δες το video και θα καταλάβεις.


Ένας κανόνας λέει ότι πρέπει να πλένεις τα χέρι σου για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. Όπως λέει και η Ellen πλύνε τα χέρια σου όσο θα τραγουδάς το Happy Birthday εις διπλούν, ή απλά μπορείς να διαλέξεις ένα από τα αγαπημένα σου τραγούδια.

Το ήξερες εσύ ότι υπάρχει τραγούδι για τα χέρια σου; Για τα χέρια σου ενώ σαπουνίζονται; Ε λοιπόν υπάρχει και είναι εδώ!