Αυτή η γάτα είναι influencer! Δε φαντάζεσαι πόσους followers έχει στο Instagram

Η Nala έχει τεράστιο κοινό και πρέπει να δεις τις φωτογραφίες της.

Το να γίνεις influencer έχει γίνει πια επάγγελμα και κάθε τρεις και λίγο εμφανίζονται όλο και περισσότεροι άνθρωποι που δηλώνουν ότι είναι ακριβώς αυτό. Τα εκατομμύρια των followers συγκεντρώνονται στο προφίλ τους στο Instagram κι εκείνοι απολαμβάνουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να φουσκώνει.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχει αρχίσει να γίνεται της μόδας να αποκτούν δικό τους λογαριασμό τα κατοικίδια. Κι αν το καλοσκεφτείς είναι πράγματι ένα πολύ έξυπνο σενάριο, αφού οι περισσότεροι τα λατρεύουμε και το να βλέπουμε γλυκές τους φωτογραφίες στο feed μας είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να μας τύχουν στη διάσημη πλατφόρμα.

Υπάρχει μία γάτα, βέβαια, που τη λες και influencer, αφού έχει καταφέρει να μπει στο ρεκόρ Guinness ως η γάτα με τους περισσότερους followers στο Instagram. Οι πρώτοι της ιδιοκτήτες την άφησαν σε ένα καταφύγιο, απ’ όπου την υιοθέτησε η τωρινή της οικογένεια και συγκεκριμένα η Varisiri Mathachittiphan με την αδερφή της.

H Nala (@nala_cat), όπως ονομάζεται, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα και ποζάρει τόσο αστεία στην κάμερα που πραγματικά δεν μπορούμε να την χορτάσουμε. Και σαν αυτά να μην ήταν αρκετά, έχει ιδρυθεί μία εταιρεία στο όνομά της, η «Love», που εστιάζει στην υγεία και τη διάσωση των ζώων.




Διάβασε επίσης: Πώς μπορείς να διασκεδάζεις free στην πόλη everyday

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved