Γιατί δεν πρέπει να φορτίζεις το κινητό σου το βράδυ

Βολεύει τους περισσότερους, όμως, πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει αν θες να κρατήσεις το κινητό σου για πολύ καιρό

Κακά τα ψέματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι στις μέρες μας έχουν smartphone. Αυτό έμπρακτα σημαίνει πολλά καλά, όπως σερφάρισμα στο Internet, ατελείωτο chatting με τους φίλους, ακόμα και παρακολούθηση ταινιών. Έμπρακτα, δε χρειάζεται να έχεις μαζί σου υπολογιστή ή laptop για να κάνεις το οτιδήποτε, αφού τα κινητά είναι πλέον πολυμηχανές.

Το αρνητικό που αναπόφευκτα έρχεται μαζί με όλες αυτές τις ευκολίες είναι ότι η μπαταρία των κινητών δεν κρατάει πολύ και λογικό με την τεράστια χρήση που τους γίνεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, καταλήγουμε να τα φορτίζουμε τουλάχιστον μία φορά το 24ωρο, αν όχι και παραπάνω σε πολλές περιπτώσεις.

Η καλύτερη ώρα της μέρας για αυτήν την περίπτωση είναι φυσικά το βράδυ, που θα ξαπλώσεις για να κοιμηθείς, οπότε εκ των πραγμάτων δε θα χρειαστείς τη λειτουργία του και δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να το κάνουν έτσι.

Ήξερες, όμως, ότι αυτό είναι πολύ κακό για το κινητό σου, ειδικά αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για πολύ καιρό, πριν κάνεις αγορά κάποιου καινούργιου;

Το βίντεο κι η gallery που βρίσκονται στη συνέχεια σου εξηγούν το γιατί.




Διάβασε επίσης: EveryDay Teen 2019: Τι σημαίνει να είσαι έφηβη στην ψηφιακή εποχή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved