Μαθήτρια Λυκείου προσπάθησε να κάνει κλήση μη ψηφιακό τηλέφωνο και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ κι όταν βάζεις τη νέα γενιά να χρησιμοποιήσει παλιές συσκευές το αποτέλεσμα είναι πολύ διασκεδαστικό.

Μαθήτρια Λυκείου προσπάθησε να κάνει κλήση μη ψηφιακό τηλέφωνο και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει με τρομακτικούς ρυθμούς μέχρι σήμερα. Όλοι έχουμε από ένα smartphone, το οποίο χρησιμοποιούμε για κάθε πιθανή χρήση, από το να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας, μέχρι να δούμε κάτι τόσο απλό, όπως η ώρα. Αν βρισκόμαστε έξω και ψάχνουμε κάποια διεύθυνση, ανοίγουμε την αντίστοιχη εφαρμογή κι αυτή μας οδηγεί βήμα-βήμα στον προορισμό μας, όπου κι αν αυτός βρίσκεται.

Πριν φτάσουμε σε αυτές τις ευκολίες, βέβαια, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Δεν υπήρχαν ψηφιακά τηλέφωνα στη θέση των οποίων βρίσκονταν συσκευές με περιστρεφόμενο καντράν. Οι χάρτες ήταν έντυποι και αναδιπλούμενοι, ενώ για να βρεις κάποιο τηλέφωνο χρησιμοποιούσες τον αντίστοιχο οδηγό που τα περιλάμβανε όλα -προσωπικά κι επιχειρησιακά- κι έπρεπε να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να βρεις αυτό που ήθελες.

Η Ellen Degeneres αποφάσισε να σηκώσει μία 17χρονη από το κοινό της, να τη φέρει μπροστά σε ένα τραπέζι με όλα τα αντίστοιχα αντικείμενα της προηγούμενης γενιάς και να την προκαλέσει να τα χρησιμοποιήσει.

Το αποτέλεσμα ήταν μάλλον αναμενόμενο και λογικό, αφού το κορίτσι δεν τα έχει μεταχειριστεί ποτέ στη ζωή του.


Διάβασε επίσης: Τριήμερο με τις φίλες: Όταν το πρώτο ταξίδι μακριά από τους γονείς γίνεται πραγματικότητα