Bungee τραμπολίνο: Η νέα διασκεδαστική συνήθεια που δε θα μπορείς να χορτάσεις με την παρέα σου

Και μόλις βρήκες την επόμενη ασχολία σου

Γυρίζεις σπίτι από το σχολείο και ψάχνεις πού να πας με τις φίλες και την παρέα σου το απόγευμα. Οι επιλογές από ένα σημείο και μετά έχουν γίνει ίδιες και είναι τουλάχιστον βαρετό να μην έχεις κάποιες εναλλακτικές για να μοιράσεις στο πρόγραμμά σου. Γιατί να βγαίνεις συνεχώς για φαγητό και ταινία -που μη μας παρεξηγείς είναι οι τοπ ασχολίες μας γενικά- όταν μπορείς να «σπας» την καθημερινότητά σου και με κάτι λίγο πιο «τρελό»;

Σε αυτά τα πλαίσια ερχόμαστε κι εμείς να σου παρουσιάσουμε τη νέα συνήθεια που υπόσχεται τις πιο διασκεδαστικές στιγμές και τα πιο σούπερ βίντεο και φωτογραφίες για να ανεβάσεις στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για το bungee τραμπολίνο, ένα χόμπι που μπορεί κάποιος να κάνει από την ηλικία των τριών ετών μέχρι και όσο εμπνέεται. Όπως το λέει και η ονομασία του, το συγκεκριμένο χόμπι περιλαμβάνει ένα τραμπολίνο πάνω από το οποίο είσαι δεμένη με ιμάντες. Έτσι, μπορείς να πηδάς πολύ ψηλά στον αέρα, να κάνεις περίεργα ακροβατικά κι όλα αυτά χωρίς κανέναν φόβο, αφού είσαι δεμένη για να μη συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Μπες στο βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.




Διάβασε επίσης: 11 οπτικές ψευδαισθήσεις που θα σε κάνουν να απορήσεις. Εσύ τι βλέπεις πρώτα;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved