Τα πιο θρεπτικά σνακ για την επιστροφή σου στο σχολείο

Σπας το κεφάλι σου και δεν ξέρεις τι σνακ θα πάρεις μαζί σου στο σχολείο; Διαβάζεις το σωστό άρθρο.

Ήρθε αυτή η στιγμή λοιπόν. Η επιστροφή στο σχολείο. Όπως και να το κάνουμε, ένα 7ωρο μέσα στη μέρα φεύγει εκεί και οι διατροφικές σου συνήθειες κάπως χαλάνε και αποσυντονίζονται!
Είναι πολύ σημαντικό να τρέφεσαι σωστά και να μην παραλείπεις κανένα από τα σημαντικά γεύματα της ημέρας, ιδίως το πρωινό σου.

Πρέπει να σταματήσεις κάθε μέρα τις τυρόπιτες από το κυλικείο και εκείνα τα κρουασάν από το περίπτερο. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την υγεία σου και για την σιλουέτα σου (που τόσο σκληρά δούλεψες για να διατηρήσεις το καλοκαίρι, μην μου τα χαλάς τώρα) και το ξέρεις.

Δεν είναι όμως και εύκολο θέμα αυτό του φαγητού και το πρόβλημα σε αυτό είναι κυρίως ότι δεν ξέρεις τι να φτιάξεις, πώς να το κουβαλήσεις μέχρι το σχολείο μέσα στην τσάντα σου και κυρίως αυτή η σκέψη που περνά ακαριαία από το μυαλό σου «τι θα πάρω για να μην με κοροϊδέψουν τα παιδιά στο σχολείο».

Μην ακούω βλακείες. Αυτό δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καν, γιατί θα τρέφεσαι υγιεινά, δεν θα χαλάς τσάμπα τα λεφτά σου... Ίσα ίσα που θα είσαι και η πιο «ψαγμένη» που θα ετοιμάζει και θα απολαμβάνει τα καλύτερα σνακ στην τάξη. Επομένως, φυσικά και δεν είναι ντροπή να παίρνεις το σνακ σου από το σπίτι!

Δες στην Gallery μερικές ιδέες για εύκολα και γρήγορα σνακ.

Δες στο βίντεο πώς θα φτιάξεις τα δικά σου υγιεινά σνακ.





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved