Έσπασε το νύχι σου; Αυτός είναι ο «μαγικός» τρόπος να το σώσεις

Επιτέλους, εισακούσθηκαν οι προσευχές σου!

Εντάξει. Ας μιλήσουμε ειλικρινά. Πόσες φορές σου έχει τύχει να σου σπάσει ένα ή και περισσότερα νύχια και μάλιστα σε σημείο που να πρέπει να το κοντύνεις μέχρι όσο πάει; Όταν το κάνεις, βέβαια, αυτό έχεις τις εξής δύο επιλογές: Η’ να μην «πειράξεις» τα υπόλοιπα νύχια και να φαίνεται η ανισορροπία μεταξύ τους ή να τα κοντύνεις όλα για να υπάρχει αρμονία και να περιμένεις μέρες μέχρι να ξαναμακρύνουν και να φτάσουν εκεί που τα είχες. Bad and bad, δε νομίζεις;

Για να μη σχολιάσουμε το πολύ πιθανό ενδεχόμενο η «καταστροφή» να συμβεί, όταν τα έχεις ωραία, περιποιημένα ή και βαμμένα, κι έτσι ένα σπάσιμο νυχιού να σου χαλάσει όλο το nail look που έχεις δημιουργήσει. Και να πεις ότι το κοπάνησες πουθενά, το έγδαρες ή τέλος πάντων έκανες κάποια κίνηση που να τη θυμάσαι και δεν αποτελεί γεγονός-φάντασμα, να πεις ok. Αλλά εδώ είναι φορές που ξυπνάς το πρωί ωραία και καλά και ξαφνικά βλέπεις το σπασμένο νύχι.

Ναι, ναι. Έχεις δίκιο. Αρκετά σε ταράξαμε στην περιγραφή. Ήρθε η ώρα να μάθεις τη λύση και να χαλαρώσεις μια και καλή από το εκνευριστικό φαινόμενο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα φακελάκι τσαγιού και κόλλα για νύχια.

Δες τι ακριβώς πρέπει να κάνεις στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Πώς να τοποθετήσεις μόνη σου στρας στα νύχια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved