Χαλάρωσε μέσα σε 5 λεπτά με μία γνωστή ιαπωνική μέθοδο

Η λύση έρχεται από μακριά

Σου έχει τύχει να νιώσεις ότι ξαφνικά αγχώνεσαι ή ότι για κάποιον λόγο είσαι ταραγμένη και να μην ξέρεις τι να κάνεις για να το χειριστείς; Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου. Είναι μία κατάσταση που βιώνουν πολλοί άνθρωποι και, η αλήθεια είναι, ότι μπορεί όχι απλά να σου δημιουργήσει εκνευρισμό, αλλά και να γίνει εμπόδιο στις καθημερινές σου ασχολίες. Γι’ αυτό και οι μέθοδοι που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της κατάστασης είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες.

Αυτό ακριβώς υπόσχεται μία γνωστή ιαπωνική μέθοδος που ισχυρίζεται ότι μπορείς να νιώσεις πιο ήρεμη μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Τι ακριβώς είναι;

Κάθε δάχτυλο του χεριού σου αντιπροσωπεύει κι ένα διαφορετικό συναίσθημα. Ο αντίχειρας βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και της ανησυχίας, ο δείχτης στην καταπολέμηση του άγχους, το μεσαίο δάχτυλο βοηθά στον έλεγχο του μίσους, o παράμεσος είναι για την καταπολέμηση της κατάθλιψης και της λύσης και το μικρό είναι για την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση.

Κράτα το κάθε δάχτυλο του ενός χεριού σε μορφή χειρολαβής για 1-2 λεπτά. Σύμφωνα με αυτήν τη μέθοδο, θα ξέρεις ότι λειτουργεί αν νιώσεις μία παλλόμενη αίσθηση στο χέρι. Για να εστιάσεις στη χαλάρωση, πίεσε ελαφριά στο κέντρο της παλάμης με τον αντίχειρα του αντίθετου χεριού.

Δες αναλυτικά τη διαδικασία και περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; Οι βασικές δεξιότητες που πρέπει να έχεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved