Λιώνουμε! Αυτός ο σκύλος είναι ο καλύτερος μπάτλερ που μπορείς να φανταστείς

Αυτός ο μικρούλης κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και σου ετοιμάζει και το πρωινό

Τα σκυλιά είναι ο,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει συμβεί στον άνθρωπο κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να λέμε. Μας αγαπάνε σε τέτοιο βαθμό και είναι πάντα εκεί για εμάς ο,τι και να γίνει, ενώ, στην προσπάθειά τους να μας ικανοποιήσουν και να μας κάνουν χαρούμενους, κάνουν μέχρι και πράγματα που προορίζονται για τον άνθρωπο. Τι εννοούμε;

Ένας πανέξυπνος μικρός σκύλος που ακούει στο όνομα «Jesse» έχει τρελάνει τον κόσμο κι έχει γίνει viral με τις ικανότητες που έχει. Ξυπνάει το πρωί το αφεντικό του, βάζει σε λειτουργία τη μηχανή του καφέ, περιμένει να δώσει την πετσέτα όταν έχει τελειώσει με το ντουζ και κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας. Όσον αφορά στις δουλειές που έχουν να κάνουν με καθάρισμα, κάνει τα πάντα από ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα με πετσέτα, μέχρι επαναφορτιζόμενο σκουπάκι και πέταγμα των σκουπιδιών στους κάδους έξω από το σπίτι.

Και οι ικανότητες που έχει δε σταματούν στα εντός του σπιτιού. Όταν βγαίνει με τη «μαμά» του, τη βοηθάει σε οτιδήποτε χρειαστεί, όπως τα ψώνια του super market, για τα οποία είναι ο μεταφορέας του καλαθιού ή τοποθετεί το καρότσι στη θέση του αφού το έχουν χρησιμοποιήσει. Να σου πούμε ότι νοιάζεται ακόμη και για το περιβάλλον, πηγαίνοντας με τον άνθρωπό του για να μαζέψει τα σκουπίδια που έχει πετάξει ο κόσμος στο πάρκο.

Δες το βίντεο με τα κατορθώματά του και νιώσε ελεύθερη να τον αγαπήσεις. Κι επειδή μετά σίγουρα θα θες να τον ακολουθήσεις, το προφίλ του λέγεται @justjessethejack.



Διάβασε επίσης: Cuteness Alert! Αξιολάτρευτος σκύλος ανταποκρίνεται σε ξόρκια του Harry Potter

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved