Το κόλπο για να βάφεις τέλεια τα νύχια μόνη σου κάθε φορά

Επιτέλους! Ποτέ ξανά αντιαισθητικά πασαλείμματα γύρω από το νύχι

Εάν σου αρέσει να βάφεις τα νύχια σου, τότε ξέρεις ότι η διαδικασία μπορεί κάποιες φορές να είναι χρονοβόρα, κι αυτό γιατί όταν κάνεις μανικιούρ μόνη σου στο σπίτι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να σιγουρευτείς ότι το κάθε δάχτυλο βάφεται όπως πρέπει. Η επίσκεψη σε μία επαγγελματία φαντάζει να είναι η πιο εύκολη, ξεκούραστη και «safe» επιλογή, όσον αφορά στα νύχια, όμως επειδή έρχεται με το αντίστοιχο κόστος, μπορεί να μη διευκολύνεσαι πάντα οικονομικώς. Γι’ αυτό κι αναλαμβάνεις μόνη σου τον ρόλο της ειδικού.

Το πιο σύνηθες πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση είναι να καταφέρεις να βάψεις τα νύχια, χωρίς να πασαλείψεις το δέρμα γύρω από αυτά. Έτσι, μπορεί να καταλήγεις ή να μη βάφεις όλη την επιφάνεια ή να δημιουργείς μία «αφηρημένη τέχνη», την οποία προσπαθείς να ξεφορτωθείς με το ασετόν.

Ένα βίντεο στο YouTube βρήκε τη λύση στο πρόβλημά σου και αποκαλύπτει ένα ένα τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να έχεις νύχια σα να σου τα έκανε επαγγελματίας. Η απάντηση που δίνει στο αιώνιο πρόβλημα του πασαλείμματος; Το υγρό latex. Πρόκειται για ένα υλικό σε μορφή βερνικιού που το τοποθετείς γύρω από το νύχι που βάφεις, στεγνώνει και, όταν έχεις τελειώσει με τη βαφή σου, το αφαιρείς σαν peel-off.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: 5 μυστικά για να μην σπάνε εύκολα τα νύχια σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved