Goth glam makeup look: Πώς να πετύχεις το απόλυτο rock style μακιγιάζ σε μόλις 10 λεπτά

Προτίμησε το dark makeup look για να εντυπωσιάσεις στις νυχτερινές σου εμφανίσεις!

Θέλεις τον φετινό χειμώνα να είσαι εντός των τάσεων της σεζόν, εντυπωσιάζοντας, τραβώντας τα βλέμματα και αποσπώντας αποκλειστικά και μόνο θετικά σχόλια από την παρέα σου; Τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το απόλυτο makeup trend του φετινού χειμώνα, που ακούει στο όνομα «Goth Glam Makeup Look». Εσύ είσαι έτοιμη για τα πάρτι, που έρχονται;

Πώς να πετύχεις το Goth Glam Makeup Look εύκολα και γρήγορα

Το 2022 μάς έχει εκπλήξει θετικά, έως τώρα, με τα makeup και fashion trends, τα οποία θα βλέπουμε παντού και το 2023. Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο beauty look έχουν τιμήσει και επιλέξει εκτός των άλλων η Megan Fox η Rihanna, η Lorde, η Kristen Stewart, όπως και η Kourtney Kardashian, το οποίο υιοθέτησε και στον γάμο της στην Ιταλία, προσδίδοντας κατ’αυτόν τον τρόπο μία πιο rock και grunge πινελιά στη νυφική της εμφάνιση.

H Bella Hadid βγήκε με τις φίλες της και φόρεσε το corset top που θα λατρέψεις

https://www.instagram.com/p/Cd3QX-HoA3O

Πώς μπορείς να το δημιουργήσεις

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι πολύ απλά. Αρχικά, ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου με μια ενυδατική κρέμα και έπειτα άπλωσε το foundation ή την BB Cream σε όλο σου το πρόσωπο. Ύστερα, άπλωσε μία ελαφριάς απόχρωσης σκιά στα μάτια σου και δώσε ένταση στην εξωτερική γωνία. Πρόσθεσε eyeliner ή μολύβι ματιών σε μαύρο χρώμα και τη mascara σου για έντονο βλέμμα και όγκο στις βλεφαρίδες. Τέλος, επίλεξε ένα σκουρόχρωμο κραγιόν στο χρώμα της προτίμησής σου, είτε μπορντό, είτε καφέ ή ακόμα και σκούρο μωβ και είσαι έτοιμη!

Μην διστάσεις να δοκιμάσεις αυτό το ultra hot makeup look, δίνοντας έμφαση στο βλέμμα και στα χείλη σου για ένα πιο grunge αποτέλεσμα. Φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελό σου και τα ρούχα που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ και ετοιμάσου να τραβήξεις όλα τα βλέμματα στις χειμερινές σου εμφανίσεις!

Πηγή κεντρικής: Meganfox

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς θα κάνεις σωστά body paint για το Halloween

Τα 3 χρώματα που θα σε βάλουν σε Halloween mood αν δεν θες να φορέσεις στολή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved