Emerald nails: Το σμαραγδένιο και κομψό μανικιούρ που λατρεύουν οι Sydney Sweeney & Selena Gomez

Η Sydney Sweeney και η Selena Gomez έκαναν το ίδιο μανικιούρ και η απόχρωσή του θα σε τρελάνει.

Το καλοκαίρι η Selena Gomez εξέφρασε δημόσια την αγάπη της για το μανικιούρ σε πράσινο της ελιάς. Τέλειο και άκρως φθινοπωρινό χρώμα, θα έλεγε κάποιος. Έλα, όμως, που τελικά η αποκάλυψη της star έκρυβε… κάτι άλλο. Η Selena μάλλον δεν λατρεύει μόνο το πράσινο της ελιάς, αλλά όλη την παλέτα του χρώματος για αυτό και το πιο πρόσφατο μανικιούρ της κινείται στις αποχρώσεις του πράσινου.

Τι έκανε αυτήν τη φορά; Emerald nails ή αλλιώς νύχια στην απόχρωση του σμαραγδιού. Δεν ήταν η μόνη, όμως! Και η Sydney Sweeney έκανε ακριβώς το ίδιο μανικιούρ κάνοντάς μας έτσι όλες να καταλάβουμε ότι τα emerald nails θα είναι ένα από τα πιο hot trends της σεζόν.

10 μαύρα βερνίκια για να κάνεις μόνη σου τα πιο dark αλλά stylish μανικιούρ

Πώς αποφάσισε η Selena Gomez να κάνει emerald nails

«Το χρώμα στα νύχια της Selena είναι εμπνευσμένο από τα σκουλαρίκια της. Της άρεσε πολύ αυτό το κόσμημα και ήθελε να κάνει ‘’παιχνίδι’’ με το σμαραγδί στα νύχια της», ανέφερε ο nail artist, Tom Bachik, για εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε η 30χρονη star φορώντας κρεμαστά, σμαραγδένια σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/CicuxqVrB7y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως αποκάλυψε ο nail artist στο Βρετανικό περιοδικό Glamour, το σμαραγδί μανικιούρ της Selena Gomez δεν δημιουργήθηκε μόνο με ένα βερνίκι, αλλά ο ίδιος έκανε συνδυασμό για αυτό το τόσο βαθύ και wow χρώμα. Και η αλήθεια είναι πως άξιζε τον κόπο, γιατί τα emerald nails της star είναι απλά υπέροχα.

https://www.instagram.com/p/Cid4ZS7pD2U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και η Sydney Sweeney λέει «ναι» στα emerald nails

Και η Sydney Sweeney, η αγαπημένη σου star από το Euphoria, επέλεξε τα emerald nails σε δημόσια εμφάνισή της. Η 25χρονη ηθοποιός δημιούργησε το απόλυτο matchy matchy look συνδυάζοντας το σμαραγδί, vintage Versace φόρεμά της με τα νύχια της.

https://www.instagram.com/p/CidUfe_uYRo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα νύχια δεν ήταν δικά της μιας και η star επέλεξε τη λύση των press on nails, αλλά -όπως και να έχει- το αποτέλεσμα ήταν απλά τέλειο.

Εσύ τι λες; Θα κάνεις σμαραγδί νύχια για να αντιγράψεις τις αγαπημένες σου teen stars; Στην gallery, πάντως, θα βρεις μερικές ακόμη επιλογές σε nail art.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πράσινο είναι το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου - 10 nail art για να διαλέξεις

#LazyMonday: 20 nail art με άκρως φθινοπωρινή διάθεση για να χαζέψεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved