Πώς θα κάνεις σωστά body paint για το Halloween

Δεν είναι μόνο το μακιγιάζ προσώπου που θέλει τον τρόπο του για το Halloween. Είναι και το body paint.

Αν είσαι λάτρης του make up, αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ σου και να δημιουργείς, τότε σίγουρα το Halloween είναι μια από τις αγαπημένες σου γιορτές. Κι αυτό, γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις διαφορετικά make up looks, να πειραματιστείς και να κάνεις ό,τι ακριβώς φαντάζεσαι πάνω σου χωρίς να είναι λάθος ή σωστό.

Το Halloween make up, ωστόσο, δεν σταματά μόνο στο πρόσωπο, αλλά επεκτείνεται και στο σώμα. Γιατί είναι πολλές οι στολές που απαιτούν μακιγιάζ στα κόκαλα των ώμων, στο ντεκολτέ, στα μπράτσα ή στα πόδια και κάπου εδώ έρχεται το γνωστό… body paint. Ναι, ξέρω! Ίσως σου φαίνεται δύσκολο να κάνεις μόνη σου body paint και ίσως να το έχεις ήδη απορρίψει, παρόλο που θα ολοκλήρωνε μοναδικά τη στολή σου για το Halloween. Δεν είναι, όμως, ακριβώς έτσι τα πράγματα.

15 μανικιούρ για το Halloween που είναι spooky και συγχρόνως κομψά

Υπάρχουν μυστικά που μπορείς να ακολουθήσεις και πραγματικά να κάνεις μόνη σου τέλειο body paint. Παρακάτω μπορείς να τα ανακαλύψεις και να αφήσεις τους φίλους σου… με το στόμα ανοιχτό με τη Halloween εμφάνισή σου!

https://www.instagram.com/p/CFzvkvZH1Tn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα βήματα για να κάνεις σωστό body paint για το Halloween

Αφαίρεσε όλα τα υπολείμματα κρέμας και ελαίων από το δέρμα σου

Πριν ξεκινήσεις το body paint θα πρέπει να έχεις προετοιμάσει σωστά το δέρμα. Αν υπάρχει πολλή υγρασία στο δέρμα, η μπογιά μπορεί να «σπάει» ή απλά να μην κάθεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα σου. Κάνε, λοιπόν, πρώτα ένα ντους με αφρόλουτρο για να φύγει οποιοδήποτε έλαιο ή ενυδατική κρέμα έχεις βάλει και το body paint σου να γίνει τέλειο.

Χρησιμοποίησε το σωστό πινέλο

Για να απλώσεις το χρώμα στο σώμα σου θα πρέπει να έχεις κι ένα πολύ καλό πινέλο. Επίλεξε ένα σφιχτό, επίπεδο, πολύ μεγάλο πινέλο και το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.



Ξεκίνα με το πρόσωπο

Ξεκίνα με το πρόσωπο, που θεωρείται ο κορμός του Halloween make up και άφησε για μετά το σώμα.

Τα χέρια… τελευταία

Άσε τα χέρια στο τέλος, γιατί μέχρι να ετοιμαστείς τελείως για το Halloween party μπορεί να θέλεις να πας στο μπάνιο ή να κάνεις κάποια δουλειά μέσα στο σπίτι.

Συνέχισε στην gallery για να ανακαλύψεις μερικά ακόμα tips για σωστό Body paint για το Halloween.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτοιμη για Halloween party; Ντύσου... σφουγγάρι μπάνιου σαν την Dakota Fanning

Πώς θα οργανώσεις το τέλειο Halloween party με ό,τι έχεις στο σπίτι σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved