Τα 3 χρώματα που θα σε βάλουν σε Halloween mood αν δεν θες να φορέσεις στολή

Με αυτά τα χρώματα δεν θα χρειαστεί να βάλεις κανένα κοστούμι αυτό το Halloween!

Ήρθε αυτή η στιγμή του χρόνου, που όλοι περιμέναμε. Το αγαπημένο Halloween, το οποίο μπορεί να μην είναι ελληνική παράδοση, αλλά γιορτάζεται πλέον σε όλα τα σχολεία και όλοι μας βγαίνουμε έξω με την παρέα μας εκείνη τη μέρα, φορώντας κάποιο τρομακτικό κοστούμι. Τι γίνεται, όμως, με όλα εκείνα τα Halloween parties που θα μας καλέσουν και φέτος και θα έχουμε να πάμε; Γιατί οκ καλά τα κοστούμια και οι στολές, αλλά πρώτον δεν είμαστε όλοι φίλοι του μασκαρέματος και δεύτερον μπορεί απλώς φέτος να μην είσαι σε mood. Από την άλλη δεν θέλεις να είσαι και τελείως εκτός κλίματος και να είσαι η ξενέρωτη της παρέας, οπότε τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση;

Έτοιμη για Halloween party; Ντύσου... σφουγγάρι μπάνιου σαν την Dakota Fanning

Αρχικά, να σου πω ότι ακόμη και αν σου αρέσουν οι στολές, αλλά δεν πρόλαβες να βρεις κοστούμι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς, γιατί μπορείς να κάνεις μία super Halloween εμφάνιση χρησιμοποιώντας ένα από τα παρακάτω τρία χρώματα που θα σου προτείνω. Μιλάμε φυσικά, για σκούρα χρώματα, που έρχονται κοντά στο τρομακτικό σκηνικό του Halloween, αλλά και στο κλασικό πορτοκαλί χρώμα της κολοκύθας, το πιο συνηθισμένο χρώμα που θα δεις αυτές τις ημέρες. Πάμε να δούμε αναλυτικά και τα τρία χρώματα και εσύ επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει. Το μόνο, που θα σου δώσω σαν τελευταία συμβουλή είναι να υιοθετήσεις ένα γενικότερο goth/σκοτεινό στυλ και θα είσαι σίγουρα εντός θέματος!

Τα 3 χρώματα του Halloween:

Pumpkin spice: Όπω είπαμε και παραπάνω είναι το μόνο φωτεινό χρώμα που επιτρέπεται αυτή τη μέρα. Γιατί μπορεί να μην είναι πένθιμο ή τρομακτικό, αλλά είναι το χρώμα της κολοκύθας, του κατεξοχήν χρώματος αυτής της γιορτής. Φόρεσε το μαζί με καφέ ή και κόκκινο, αν δεν θες να ντυθείς total color.

New York str S23 0559

Μαύρο: Δεν χρειάζεται επεξηγήσεις. Οτιδήποτε μαύρο, είναι εντάξει. Πρόσθεσε κάτι με τούλι, διαφάνειες ή ακόμη και σκισίματα και είσαι μέσα!

Paris str S23 0256 AAPG

Μωβ: Το χρώμα αυτό ισοδυναμεί με ένα διαφορετικό μαύρο, αλλά είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίζεις!

Paris str S23 1703

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα οργανώσεις το τέλειο Halloween party με ό,τι έχεις στο σπίτι σου

Halloween season! Το eyeliner trick που θα κάνει spooky το μακιγιάζ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved