Μόλις δεις το νέο κούρεμα της Josephine θα θέλεις να το κάνεις κι εσύ – 9 καρέ για έμπνευση

Η Josephine είπε «αντίο» στα μακριά μαλλιά της ή… μήπως όχι;

Η Josephine είναι από τα κορίτσια της μουσικής σκηνής που τολμούν. Δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εικόνα της, με τη μουσική της και με το styling της εντός και εκτός πίστας. Και μέχρι τώρα όλο αυτό τής έχει πάει πολύ καλά.

Καταλαβαίνεις πού το πάω, έτσι δεν είναι; Ναι, η Josephine έκανε μια αλλαγή στην εμφάνισή της και είπε «αντίο» στα πολύ μακριά- αλά Ραπουνζέλ- μαλλιά της επιλέγοντας το απόλυτο κούρεμα της δεκαετίας: το καρέ.

Το make up trick της Josephine που δεν έχει καταλάβει κανείς

Το νέο hair look της Josephine

Πριν 2 εικοσιτετράωρα η Josephine δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram της και πόζαρε με μαύρο, see through κορμάκι και μαύρες, ψηλές κάλτσες πιο sexy από ποτέ. Δεν ήταν, όμως, το outfit που έκανε εντύπωση αλλά το ολοκαίνουριο κούρεμά της.

https://www.instagram.com/p/CjP7Ng0spnJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 32χρονη τραγουδίστρια πόζαρε με νέο hair look και συγκεκριμένα με ένα super chic καρέ κούρεμα. Ειδικότερα, το καρέ κούρεμά της είναι μακρύ, φτάνει στο ύψος των ώμων και στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι χτενισμένο με πλαϊνή χωρίστρα και φορά προς τα μέσα στις άκρες. Πολύ διαφορετικό, αλλά και πολύ μοντέρνο, δεν συμφωνείς; Έτσι είναι, αλλά ακόμα δεν έχουμε κατανοήσει αν όντως η Josephine κουρεύτηκε ή αν έβαλε περούκα στα μαλλιά. Ο χρόνος θα δείξει, όπως πάντα, άλλωστε.

Εσύ είσαι έτοιμη για καρέ;

Τώρα, αν εδώ και καιρό είσαι σε mood αλλαγής στην εικόνα σου, νομίζω ήρθε η ώρα να κάνεις καρέ κούρεμα. Είναι fresh, εντυπωσιακό, κομψό και το κυριότερο; Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο hairstyling. Δεν θα κάθεσαι, δηλαδή, να «παλεύεις» για ώρες, να χτενίζεσαι, να διορθώνεις με τα hairstyling tools και… πάλι από την αρχή.



Για να πειστείς ακόμα περισσότερο να κάνεις την αλλαγή, νομίζω ήρθε η ώρα να δεις την παρακάτω gallery. Συγκέντρωσα 9 υπέροχα καρέ και βάζω στοίχημα ότι θα σε βάλουν σε πειρασμό. Κράτα screenshots, μην το ξεχάσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Josephine: Το «Tilefono» της έγινε viral στο TikTok και κάνει χαμό

Bob haircut alert! Η Millie Bobby Brown με το πιο hot κούρεμα της σεζόν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved