Σάντυ Χατζηϊωάννου: Τα 3 αγαπημένα της crop tops που πρέπει και εσύ να βάλεις στην ντουλάπα σου

Το πιο fashionable τοπάκι της σεζόν. Η Σάντυ ξέρει πώς πρέπει να το φορέσεις!

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου είναι η πιο αγαπημένη μας ηθοποιός από τη γνωστή σειρά του Alpha, «Σασμός». Και αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού εκτός από τον ρόλο της που την κάνει άκρως συμπαθητική, ως κοπέλα του Νικηφόρου, η Σάντυ είναι και μία προσωπικότητα, που θαυμάζουμε και μας αρέσει πολύ. Το προφίλ της στο Instagram είναι απλώς υπέροχο, αφού φροντίζει να μας δείχνει τα καλύτερα looks της και όπως φαίνεται, λατρεύει τη μόδα. Τα σύνολα που κάνει είναι απόλυτα ενημερωμένα, καθώς συνδυάζει πολλές και διαφορετικές τάσεις σε ένα outfit με απόλυτη επιτυχία. Η Σάντυ είναι μάλιστα και πολύ καλή φίλη με τη Δανάη Παππά και έτσι μπορείς να δεις και κάποια από τα looks της στον λογαριασμό της Δανάης στο Tik Tok, μιας και η Σάντυ αγαπά περισσότερο το Instagram και δεν έχει ακόμη υλικό στο TikTok profile της.

Μέσα στο φθινόπωρο, αλλά και το καλοκαίρι που μας πέρασε, αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες της θα καταλάβεις ποιο είναι το αγαπημένο της μπλουζάκι, αφού δεν αποχωρίζεται το συγκεκριμένο στυλ. Μιλάμε για το crop top, το κοντό μπλουζάκι που είναι η απόλυτη τάση τους τελευταίους μήνες και φορέσαμε όλες το καλοκαίρι. Θα συνεχίσεις μάλιστα να το φοράς και το χειμώνα, ειδικά αν επιλέξεις ένα από τα τρία αγαπημένα styles της Σάντυ.

Τα καπέλα της Σάντυ Χατζηϊωάννου είναι key items στις εμφανίσεις του καλοκαιριού

Sheer crop top: Το διάφανο printed ύφασμα με τα υπέροχα χρώματα είναι η πρώτη σου επιλογή. Φυσικά και πρέπει να το φορέσεις με ένα φανελάκι ή ένα μπουστάκι από μέσα. Είναι ιδανικό για την εποχή, γιατί αν και έχει μακριά μανίκια το ύφασμα του είναι ελαφρύ. Ταιριάζει τέλεια με τα τζιν σου, αλλά ενδείκνυται κυρίως για μία βραδινή έξοδο και όχι τπο σχολείο.

https://www.instagram.com/p/CiafzJsoQ4W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Crop πουκάμισο: Ένα φανταστικό κομμάτι, που μπορεί να φορεθεί πολύ άνετα και με φούστα για μία χαλαρή βόλτα. Αν δεν έχεις ένα τέτοιο πουκάμισο τότε μπορείς πάντα να δέσεις ένα κανονικό σου μακρύ πουκάμισο, κάνοντας το crop.

σάντυ χατζηιωάννου 7

Printed top με straps: Ένα απλό crop μπλουζάκι, που τη διαφορά σε αυτό κάνουν τα κορδόνια, που δένουν γίρω από τη μέση. Είναι από τα πιο fun κομμάτια, για να φο΄ρεσεις αυτό το φθινόπωρο.

σάντυ χατζηιωάννου 4

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved