Σήμερα θέλουμε chocolate brown nails γιατί η σοκολάτα έχει «θέση» και στα νύχια μας

Φθινόπωρο είναι και οι καφέ αποχρώσεις θα έχουν κυρίαρχο ρόλο στα nail art. Γιατί, λοιπόν, να μην κάνεις κι εσύ την αρχή από τα chocolate brown nails;

Δεν θέλω να σου λέω ψέματα. Δεν είμαι λάτρης της σοκολάτας και δεν την προτιμώ όταν θέλω να φάω γλυκό. Επειδή, όμως, η πλειοψηφία των κολλητών μου και των συναδέλφων μου απλά… «λιώνουν» στη θέα μιας σοκολατένιας πάστας ή μιας τούρτας, έπρεπε να τις κάνω κι αυτές – μαζί με εσένα- να χαρούν.

Σκέφτηκα, λοιπόν, σήμερα να μη σου δείξω τούρτες με σοκολάτα και σου τρέχουν τα σάλια, αλλά… chocolate brown nails, δηλαδή μανικιούρ στο καφέ της σοκολάτας. Το φθινόπωρο είναι εδώ, τα σκούρα χρώματα αρχίζουν να φοριούνται πιο έντονα και τι πιο chic και επίκαιρο από chocolate brown nails;!

Το πράσινο είναι το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου - 10 nail art για να διαλέξεις

Έτοιμη για chocolate brown nails;

Τα μανικιούρ που θα δεις στην παρακάτω gallery είναι κατά βάση στην απόχρωση της σοκολάτας γάλακτος, αλλά υπάρχουν και nail art στην απόχρωση της σοκολάτας υγείας, αλλά και του ροφήματος σοκολάτας.

https://www.instagram.com/p/CWBsL8zKds_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανάλογα με τη διάθεσή σου και το στυλ σου, μπορείς να εντάξεις στο μανικιούρ σου το chocolate nail trend με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις ένα total chocolate brown μανικιούρ. Διαφορετικά να πεις στη nail artist σου να χρησιμοποιήσει το καφέ της σοκολάτας ως το βασικό χρώμα στα νύχια και να «παίξει» με σχέδια σε nude και γαλακτερές αποχρώσεις. Οι επιλογές είναι πολλές και στην gallery θα δεις τα πιο κομψά chocolate brown mani.

Πριν την gallery όμως… δες το νέο update στα glazed donut nails της Hailey Bieber

Είδες που σου είπα ότι είναι trend τα σοκολατί νύχια; Τα τόλμησε και η Hailey Bieber κάνοντας update στα αγαπημένα της glazed donut nails και παρουσιάζοντάς τα στο TikTok.

Το supermodel, όπως βλέπεις, έκανε καφέ glazed donut nails και απογείωσε την τάση που η ίδια έκανε viral. Τι θα χρειαστείς κι εσύ για να κάνεις copy the nail look; Βάση για την προστασία των νυχιών, ένα καφέ βερνίκι και ένα βερνίκι διάφανο, περλέ για αυτό το shiny αποτέλεσμα.



Πάμε τώρα στην gallery να δούμε τα chocolate brown nails που τόση ώρα συζητάμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το rose gold είναι το αγαπημένο μανικιούρ της Selena Gomez - 7 nail art για έμπνευση

#LazyMonday: 20 nail art με άκρως φθινοπωρινή διάθεση για να χαζέψεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved