5 outfits από τη Hailey Bieber για να μπεις στο φθινόπωρο με στυλ

Η Hailey έχει τις πιο τέλειες ιδέες για σένα που θες να κάνεις τη διαφορά!

Μπορεί να μπήκε το φθινόπωρο και να είμαστε στην πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είσαι όλη μέρα στο σπίτι. Ίσα-ίσα τώρα που ξαναμπήκες στη ρουτίνα σου και βρήκες πάλι τις κολλητές σου, είναι η ώρα για τις πιο ωραίες εμφανίσεις. Στο σχολείο αλλά και τις ελεύθερες ώρες σου, αφού ένα stylish outfit σε ακολουθεί παντού. Το θέμα είναι τι να φορέσεις;

Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο και να μην έχεις ιδέα τι να βάλεις κάθε πρωί, ωστόσο το φθινόπωρο θα γίνει μία από τις πιο αγαπημένες σου εποχές, αν ακολουθήσεις πιστά όλα τα stylish βήματα που σου δείχνει η Hailey Bieber. Η Hailey είναι ίσως το κορυφαίο style icon της γενιάς της και μια ματιά στο Instagram account της θα σε πείσει να ρίξεις άλλη μια ματιά στα ρούχα, που έχεις στη ντουλάπα σου και να τα αξιοποιήσεις ανάλογα. Πώς; Μα παίρνοντας έμπνευση φυσικά από τα latest looks της Hailey!

Το μυστικό της Hailey Bieber για juicy και λαμπερά χείλη με 2 προϊόντα του νεσεσέρ

https://www.instagram.com/p/CfWuloUFh_v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Hailey αγαπά τα άνετα ρούχα και κάνει επιλογές που είναι απόλυτα βολικές από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φαρδιά, baggy παντελόνια με crop tops, mini φούστες και φορέματα με υπέροχα florals η και μονόχρωμα, που συνήθως συδνυάζει με κάποιο loafer ή ένα ζευγάρι sneakers. Αυτό που κάνει πάντα τη διαφορά είναι τα καλτσάκια της, που φροντίζει να έρχονται λίγο πιο ψηλά από τον αστράγαλο. Το χρώμα που προτιμά είναι το λευκό. Τα αξεσουάρ είναι ένα ακόμη αγαπημένο της κομμάτι με τα μεγάλα claw clips και τα ορθογώνια γυαλιά της να είναι must γαι ένα casual look.

https://www.instagram.com/p/CfCKOMDr3K0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα, λοιπόν, που μπήκαμε στο φθινόπωρο η Hailey κάνει την πιο εύκολη κίνηση, για να είναι πάντα in fashion: χρησιμοποιεί τα καλοκαιρινά της ρούχα σε ένα δημιουργικό mix and match με τα πρώτα χειμερινά μας items, όπως τα μποτάκια, τα sweaters, τα hoodies και τα φαρδιά παντελόνια.

Ακολούθησε και εσύ τα βήματά της και πάρε έμπνευση από τα 5 καλύτερα σύνολά της που θα βρεις στη gallery:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved