Back to school: 10+1 χτενίσματα για να είσαι η απόλυτη beauty queen την πρώτη μέρα στο σχολείο

Οι πιο WOW ιδέες για φτιάξεις το πιο όμορφο χτένισμα την πρώτη μέρα στο σχολείο. Α, και χωρίς να αφιερώσεις πολύ χρόνο!

Έλα, ας το παραδεχτούμε όλες! Κάθε φορά, όταν τελειώνει το καλοκαίρι μας πιάνει ένα mini mental breakdown μιας και ξέρουμε ότι «αποχαιρετούμε» την ελευθερία και υποδεχόμαστε το πρόγραμμα. Για εσένα δε, που αύριο θα ξεκινήσεις το σχολείο τα πράγματα είναι ίσως λιγάκι πιο δύσκολα μιας και οι φοιτήτριες έχουν λίγο χρόνο ακόμα να απολαύσουν το καλοκαίρι τους.

Για να σου συμπαρασταθώ όμως θα σου πω τι με έκανε, όταν έμπαινε ο Σεπτέμβριος, να πάρω λίγο πιο ψύχραιμα το άνοιγμα των σχολείων και να μπω σε #BackToSchool mood. Μπορεί να έχω αποχαιρετήσει τη σχολική ζωή εδώ και 2,5 χρόνια, αλλά ακόμα τα έχω πολύ πρόσφατα μιας και μεταξύ μας αυτό που θα μοιραστώ μαζί σου… ακόμη το κάνω.

French braid: Πώς θα φτιάξεις την απόλυτη πλεξούδα του καλοκαιριού σε χρόνο dt

Το πρωί θέλεις εύκολα χτενίσματα για να πας στο σχολείο! Εδώ θα βρεις τις απόλυτες ιδέες

Ποιο ήταν αυτό; Να χαζεύω πάρα πολύ σε social media κάθε κατηγορίας βίντεο που αφορούσε το Back to School! Από haul που έδειχναν σχολικά, μέχρι μακιγιάζ για την πρώτη μέρα στο σχολείο και outfits τρελαινόμουν απλά να τα βλέπω και έβαζα να παίζει το ένα μετά το άλλο. Για να είμαι ειλικρινής όμως η κρυφή μου αδυναμία κρυβόταν στα hairstyles που μπορείς να κάνεις τόσο την πρώτη μέρα στο σχολείο, όσο και γενικά.

Έτσι, για να κάνω λιγάκι πιο ενδιαφέρουσα την επιστροφή σου στο σχολείο σου έχω 6 back to school hairstyles για την πιο WOW εμφάνιση ever! Το ότι αρχίζουν τα σχολεία δε σημαίνει ότι θα σταματήσεις να είσαι η απόλυτη beauty queen, έτσι;

'70s Inspired Waves

Μπορεί να έχουμε 2022, αλλά οι προηγούμενες δεκαετίες θα είναι το απόλυτο beauty inspo μας για πολλά χρόνια ακόμα. Πίσω στα 70s λοιπόν και στο σχολείο φτιάξε τις πιο ανάλαφρες μπούκλες.

Γαλλικές πλεξούδες

Οι γαλλικές πλεξούδες θεωρούνται ένα από τα πιο chic, διαχρονικά χτενίσματα και ιδανικό για να το φτιάξεις την πρώτη μέρα στο σχολείο.

https://www.instagram.com/reel/CgxG7zUjYN6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χαμηλή πλεξούδα

Είναι το χτένισμα που θα σε σώσει όταν έχεις μια bad hair day ή ακόμη και αν δεν έχεις χρόνο το πρωί για πολλά-πολλά, αλλά θες να έχεις ένα περιποιημένο hairstyle.

Half up-half down

Δε θα μπορούσε να λείπει το κλασικό/αγαπημένο χτένισμα όλων μας. Πιάσε τα μαλλιά σου μισά πάνω, μισά κάτω αλα sleek edition και θα με θυμηθείς. Το wet look μπορεί να αναδείξει απίστευτα μέχρι και το πιο απλό χτένισμα.

https://www.instagram.com/p/CheSYXMMb3F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Spike bun

Η Bella Hadid και τα 90s μας δείχνουν την απόλυτη έμπνευση για το πιο WOW και chic χτένισμα που μπορείς να δημιουργήσεις την πρώτη μέρα στο σχολείο. Ένας sleek, spike κότσος είναι αυτό που αναζητάς!

Hair accessories

Μερικές φορές εμείς δε χρειάζεται να κάνουμε πολλά, αν έχουμε το απόλυτο hair accessory στη συλλογή μας. Πάρε έμπνευση από το βίντεο που σου έχω και άσε τα αξεσουάρ μαλλιών να κάνουν τη δουλειά τους για να είσαι η απόλυτη beauty queen στο σχολείο.



Από τσιμπιδάκια, μέχρι μαντήλι μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο WOW χτενίσματα.



Πάρε κι άλλες ιδέες για χτενίσματα στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#LazyMonday: 20 nail art με άκρως φθινοπωρινή διάθεση για να χαζέψεις

Πώς θα ανοίξεις φυσικά το χρώμα των μαλλιών σου με 2 υλικά που έχεις στο σπίτι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved