Πάλι ζέστη - 3 εύκολα χτενίσματα για να παραμείνεις δροσερή

Και όμως! Μπορείς να είσαι η απόλυτη beauty queen και με πιασμένα μαλλιά.

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε ημερολογιακά και να μπήκαμε στο φθινόπωρο, αλλά η αφόρητη ζέστη δε φαίνεται να θέλει να μας αποχαιρετήσει. Ζέστη=ιδρώτας και είναι κάτι που δεν αντέχεται με τίποτα. Γι' αυτό προσπαθούμε όλες, με κάθε τρόπο, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αποφύγουμε τους καταρράκτες του Νιαγάρα στο σώμα μας.

Αποφεύγουμε να φοράμε στενά, κολλητά παντελόνια όπως τζιν και αντί αυτών επιλέγουμε σορτς και αέρινα, δροσερά παντελόνια για να αντιμετωπίσουμε τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου. Crop tops, t-shirts, bra tops, ναι με όλα τα παραπάνω μπορείς να δώσεις τέλος στον ιδρώτα αλλά… θα έρθω εγώ και θα σου πω ότι μπορείς ακόμη καλύτερα πιάνοντας πάνω τα μαλλιά σου.

French braid: Πώς θα φτιάξεις την απόλυτη πλεξούδα του καλοκαιριού σε χρόνο dt

Θα είσαι η απόλυτη beauty queen έχοντας τα μαλλιά σου πιασμένα

Μπορεί τα ρούχα που επιλέγουμε να έχουν σχέση με το αν θα ιδρώσουμε πολύ ή λίγο, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και τα μαλλιά μας, τα οποία αν αφήνουμε ανέμελα αυτομάτως ξέρουμε ότι θα γίνουμε μούσκεμα.

Τα μη πιασμένα μαλλιά όταν έχει ζέστη είναι κάτι το αφόρητο και πολλές όταν επιλέγουμε να τα αφήσουμε κάτω μιας και θέλουμε να δείχνουμε μοιραίες στις εξόδους μας, καταλήγουμε με έναν ατημέλητο κότσο (ψηλό ή χαμηλό) γιατί πολύ απλά η ζέστη…«δεν ήταν με το μέρος μας»! Γι’ αυτό λοιπόν έχω να σου προτείνω 3 hairstyles που είναι ιδανικά για τις ζεστές μέρες και που θα τα κάνεις ξανά και ξανά, λέγοντας ταυτόχρονα αντίο στον ιδρώτα!

French Braid

Η γαλλική πλεξούδα σε βγάζει ασπροπρόσωπη για τα πάντα και για κάθε περίσταση! Κάνε λοιπόν μια γαλλική πλεξούδα για μια super WOW εμφάνιση και αν δεν θες να την αφήσεις κάτω, μπορείς να την πιάσεις σε έναν χαμηλό κότσο.

Cute Ponytail Braid

Η αλογοουρά είναι το πρώτο χτένισμα που σου περνάει από το μυαλό, όταν βλέπεις ότι ο καιρός έξω «καίει»! Γι’ αυτό, λοιπόν, σου την προτείνω, αλλά ξέχνα την κλασική. Θα συνδυάσεις κλασικό και cute, δημιουργώντας την απόλυτη ponytail braid.



Χαμηλός κότσος

Είμαι πολύ φίλη ενός επιμελούς - ατημέλητου look και γι’ αυτό ακριβώς δε θα μπορούσε να λείπει το πιο WOW messy low bun.



Είναι το χτένισμα που λατρεύουν η Hailey Bieber και η Kendall Jenner και θα γίνει το δικό σου αγαπημένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bandana: 5 τρόποι για να φορέσεις στα μαλλιά σου το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Πώς θα προστατεύσεις τα μαλλιά από το χλώριο της πισίνας διατηρώντας τα υγιή και λαμπερά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved