Αντίο σκιά! Το contour hack της Selena Gomez θα δώσει την ένταση που αναζητάς στα μάτια

Για άλλη μια φορά η Selena Gomez μοιράστηκε το απόλυτο hack που θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο το μακιγιάζ μας!

Όσον αφορά το μακιγιάζ, φαίνεται ότι η Selena Gomez ξέρει πολλά μυστικά που μπορεί να κάνει τη ζωή μας λιγάκι πιο εύκολη! Είτε πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να αγοράσεις από το φαρμακείο, είτε για ένα έξυπνο κόλπο για να τοποθετήσεις σωστά τη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες, η Selena πάντα έχει κάτι νέο για εμάς. Κάτι νέο που μας έμαθε αυτήν τη φορά; Το απόλυτο contour hack που κάνει η ίδια και που θα σε κάνει να δημιουργείς το μακιγιάζ σου σε χρόνο dt, μιας και δε χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές σκιές!

Θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ! Η Selena έδειξε την τεχνική της σε ένα νέο Tiktok που μοιράστηκε με τους fans της και παρουσίασε πώς κάνει το καθημερινό μακιγιάζ της. Για αρχή, βλέπουμε τη Selena να τοποθετεί primer και concealer, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην περιοχή γύρω από τα μάτια, τη μύτη και το σαγόνι της. Στη συνέχεια, διαμόρφωσε και γέμισε τα φρύδια της. Τώρα πάμε στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι. It's bronzer time!

Η Selena Gomez είναι ερωτευμένη - Το ταξίδι στην Ιταλία με το αγόρι της

Το contour hack της Selena Gomez που θα λατρέψεις

Προχωρώντας, η Selena παίρνει το bronzer της και μας δείχνει τη δική της τεχνική για το contouring. Εφαρμόζει το προϊόν ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά και κατά μήκος του μετώπου της. Ξεκινάει να αναμειγνύει το bronzer με ανοδικές κινήσεις για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Αφού ολοκληρώσει το περίγραμμα του προσώπου της, χρησιμοποιεί ξανά το bronzer της, αλλά αυτή τη φορά το τοποθετεί στο καπάκι των ματιών της και το αναμειγνύει με ένα πινελάκι ματιών. Έτσι, η Selena τονίζει τόσο όσο τα μάτια της και αυτό είναι το ιδανικό hack που χρειάζεσαι για το καθημερινό σου μακιγιάζ. Καμία σκιά δε χρειάζεσαι για να τονίσεις τα μάτια σου, παρά μόνο... το bronzer σου like Selena Gomez!



Με ρουζ, πούδρα και lip balm σε nude απόχρωση η star ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της και το απότελεσμα είναι το απόλυτο natural glam look που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο. Ευχαριστούμε και πάλι, Selena Gomez.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν είσαι Selena Gomez lover θα λατρέψεις αυτές τις 5 ταινίες

Τα bikini looks της Selena Gomez είναι μια ωδή στο καλοκαίρι το ίδιο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved