Top knot: Πώς θα κάνεις κι εσύ τον viral κότσο του TikTok

O top knot είναι ο κότσος που η Gigi Hadid και η Kendall Jenner επιλέγουν σε πολλές τους εμφανίσεις. Εσύ ακόμη να τον αντιγράψεις; 

Από τον ατημέλητο κότσο της δεκαετίας του '90, μέχρι τα curtain bangs, οι τάσεις στα μαλλιά έχουν γίνει viral στο TikTok. Όποιο και αν είναι το μήκος των μαλλιών σου, είναι βέβαιο ότι θα βρεις κάτι που θα σου τραβήξει αμέσως την προσοχή και θα αναρωτηθείς πώς θα φαίνεται πάνω σου. Με την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού να μας προκαλεί συνεχώς ιδρώτα, νιώθοντας τα μαλλιά μας να κολλάνε, αναζητούμε χτενίσματα που θα τα κρατήσουν ψηλά για να το αποφύγουμε όσο το δυνατό περισσότερο! Είναι λογικό λοιπόν, που πολλές από εμάς από κλίνουμε προς τα updos.

Σε σύγκριση με τον γρήγορο κότσο που φτιάχνεις για να ξαπλώσεις στον καναπέ, ο viral κότσος του TikTok εμπνευσμένος από τα 90s έχει μερικά βήματα επιπλέον και θα τον λατρέψεις. Είναι πιο sleek και πολύ πιο σταθερός. Πώς θα τον φτιάξεις; Σήμερα θα μάθεις και θα είναι το χτένισμα που θα επιλέγεις για κάθε εμφάνιση σου το καλοκαίρι και όχι μόνο. Μη ξεχνάνε ότι ο κότσος είναι ένα διαχρονικό χτένισμα και μπορεί να «φορεθεί» όλες τις εποχές του χρόνου.

Bandana: 5 τρόποι για να φορέσεις στα μαλλιά σου το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Ο top knot κότσος είναι η τάση που θα λατρέψεις

Συγκεντρώνοντας 5,4 εκατομμύρια προβολές, ο κομμωτής πολλών celebrity Chris Appleton έγινε πρόσφατα viral για την άποψή του όσον αφορά το casual updo, ενώ ο Sam McKnight μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μας έδειξε πώς γίνεται με μοντέλο την Gigi Hadid.

https://www.instagram.com/reel/CgPsLPCowOg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το top knot δεν είναι αποτελεί καινούργια εκδοχή του κότσου, αλλά σε αντίθεση με το κλασικό στυλ, το take του 2022 αυστηρά μεσαία χωρίστρα, τούφες ελεύθερες για εάν πιο ατημέλητο look, καθώς και πολλά hacks για να μείνει στη θέση του και να μη πάει…πουθενά!

https://www.instagram.com/p/CgRVEOrugmk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, η καλύτερη τεχνική ποικίλλει ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου αλλά και την υφή τους. Αλλά μην αγχώνεσαι! Θα μάθεις πώς να το φτιάχνεις και αν είσαι λάτρης του TikTok, θα απολαύσεις την διαδικασία λίγο περισσότερο.

Πώς να κάνεις το μοντέρνο topknot σε σγουρά μαλλιά

Η @destineewrayy έχεις ως inspo, την Kendall Jenner και σου δείχνει πώς να το κάνεις σε σγουρά μαλλιά. Τα μόλις λουσμένα μαλλιά τείνουν να είναι λίγο πολύ ολισθηρά και με κρέμα styling θα φτιάξεις τον πιο εντυπωσιακό κότσο. Δες πώς το κάνει!

Σε μεσαίου μήκους μαλλιά

Για να αναδημιουργήσεις αυτό το look, θα χρειαστείς δύο σφιχτά λαστιχάκια, μια βούρτσα, μια μικρή χτένα και gel μαλλιών.

Σε μακριά μαλλιά

Αν και ο Chris Appleton έχει ένα υπέροχο topknot hack για μακριά μαλλιά, η Haley Odegard σου δείχνει έναν ακόμη πιο εύκολο τρόπο.

Σε κοντά μαλλιά



Αν τα μαλλιά σου είναι κοντά, αυτός ο super sleek κότσος είναι για σένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιπαρά μαλλιά και το καλοκαίρι; 4 tips για να το αντιμετωπίσεις

Style queen: 4 τρόποι που μπορείς να δέσεις το παρεό σου για να το φοράς και στην πόλη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved