5 τάσεις στις φούστες που θα φέρουν καλοκαιρινό αέρα στην γκαρνταρόμπα σου

Το καλοκαίρι θέλουμε δροσερές εμφανίσεις και ώρα να μάθεις τις 5 πιο hot τάσεις στις φούστες για να δημιουργήσεις απίθανα looks!

Ξέρω, μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του έτους να φοράς κάθε στυλ παντελονιού που υπάρχει στην αγορά από τζιν, μέχρι cargo και από baggy, μέχρι δερμάτινο αλλά το καλοκαίρι μόνο στην ιδέα του να φορέσεις παντελόνι λες ένα μεγάλο ΟΧΙ!

Με αυτή την αφόρητη ζέστη θέλουμε να φοράμε κάτι ανάλαφρο, που να μη το νιώθουμε να κολλάει πάνω μας και να μας δροσίζει, παρά να μας ζεσταίνει ακόμη περισσότερο (κολλητά παντελόνια). Μπορεί για τις καθημερινές σου εμφανίσεις αυτή τη σεζόν να επιλέγεις τζιν shorts ή παντελόνες με «δροσερό» ύφασμα αλλά τι λες για τις φούστες;

Οι καλύτερες τσάντες για το καλοκαίρι του 2022 είναι εδώ

Το καλοκαίρι θέλουμε φούστες και εδώ σου έχω 5 τάσεις που κυριαρχούν

Η φούστα είναι η αμέσως επόμενη σκέψη αν βαρέθηκες να φοράς ξανά και ξανά ένα σορτσάκι και θες να δοκιμάσεις μια διαφορετική εμφάνιση και μεταξύ μας; Προτιμώ τις φούστες γιατί και δεν με ζεσταίνουν, αλλά και δροσίζομαι με στυλ!

https://www.instagram.com/reel/Cf1oE4YoLUL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν βέβαια θεωρείς τις φούστες ένα πολύ girly style και θεωρείς ότι δεν αναδεικνύουν τόσο το δικό σου στυλ, πίστεψέ με ότι μπορείς να βρεις μια που να το κάνει. Πώς; Ρίχνοντας μια ματιά στα trends και σήμερα σου έχω 5 τάσεις στις φούστες για να ανακαλύψεις τα είδη που δεν ήξερες ( μέχρι και σήμερα).

Cargo φούστα

Όχι μόνο στα παντελόνια αλλά και στις φούστες! Ναι, αν λατρεύεις το cargo style μπορείς να το αναδείξεις και με φούστα, επιλέγοντας την κατάλληλη. Η τάση ξεκίνησε με τα cargo παντελόνια και πλέον έχει φτάσει και στις φούστες. Μια cargo φούστα είναι σπορ, άνετη και το item που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου. Μια cargo φούστα φαίνεται υπέροχη με ένα απλό t-shirt, grungy κοσμήματα με αλυσίδα και ό,τι παπούτσι εσύ θέλεις(τακούνια, σανδάλια ή sneakers είναι όλα fair game).



Floral Maxi Φούστα

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να φορέσεις ένα τζιν παντελόνι για την βόλτα του Σαββάτου σου, κάνε τη διαφορά και επέλεξε μια floral maxi φούστα. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να το φοβηθείς και να θεωρήσεις ότι δεν θα σου ταιριάζει αλλά είναι μέχρι να την φορέσεις και να την ταιριάξεις με τα κατάλληλα κοσμήματα και top. Οι floral maxi φούστες είναι μεγάλη τάση αυτή τι στιγμή που μιλάμε και θα είναι πάντα in fashion!

Micro Mini Φούστα

Είναι το στυλ φούστας που βλέπεις παντού και είναι ιδανικό για μια βραδινή έξοδο. Μπορείς να την ταιριάξεις κυριολεκτικά με τα πάντα και να την προσαρμόσεις ανάλογα για την περίσταση που θες να τη φορέσεις (πρωινή βόλτα, απογευματινή ή βραδινή)!

https://www.instagram.com/p/CeHJwEFL1-w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Skort

Η skort φούστα είναι η τέλεια επιλογή αν σου αρέσουν οι mini φούστες, αλλά σε βολεύουν και νιώθεις πιο ασφαλείς με τα κοντά shorts. Η skort φούστα είναι αυτό που λέμε 2 σε 1 και θα την λατρέψεις.

Σπορ φούστα

Ok sporty spice ιδού η συμφωνία: οι φούστες tennis δεν είναι μόνο για τένις, είναι για μόδα. Μια mini φούστα προπόνησης δεν είναι μόνο για γυμναστική, είναι επίσης για πικνίκ, χαλαρές βόλτες και IG φωτογραφίες. Οι tennis skirts είναι μεγάλη τάση εδώ και μερικές σεζόν (για καλό λόγο) και τώρα μπορείς να τις βρεις εύκολα και σε μια πληθώρα χρωμάτων και επιλογών στυλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fisherman σανδάλια ή flip flops; Οι 6 πιο hot τάσεις στα παπούτσια του καλοκαιριού

Nivea Creme: 5 χρήσεις που δεν ήξερες μέχρι σήμερα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved