She's a Barbie girl: Το νέο pink hair look της Dua Lipa είναι ό,τι πιο wow έχει δοκιμάσει

«Το ροζ κάνει όλα τα αγόρια να της κλείνουν το μάτι», λέει ο κομμωτής της και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του.

Με την παγκόσμια περιοδεία της να βρίσκεται σε εξέλιξη, η Dua Lipa θέλησε να ανανεωθεί λιγάκι και δεν επαναπαύεται για πολύ σε ένα συγκεκριμένο look. Άλλωστε, η πριγκίπισσα της pop από το 2013 μέχρι και σήμερα έχει δοκιμάσει αμέτρητα χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά της, και το περίεργο είναι ότι της πηγαίνουν όλα και καταφέρνει να κάνει το οτιδήποτε υιοθετεί πάνω της, τάση!

Έχοντας περπατήσει στο σόου υψηλής ραπτικής του οίκου Balenciaga την περασμένη εβδομάδα (μαζί με τη Nicole Kidman και την Kim Kardashian), η τραγουδίστρια μόλις μας παρουσίασε το ολοκαίνουργιο χρώμα στα μαλλιά της και εμείς το λατρέψαμε ήδη.

Σκούρο ροζ για να «κάνει τα αγόρια να της κλείνουν το μάτι», οπως έγραψε ο κομμωτής της Chris Appleton, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία με την Dua Lipa, παρουσιάζοντας το νέο hair look που υιοθέτησε.

Το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της Dua Lipa για να διατηρεί το σώμα της

Ακολουθώντας την τρέχουσα τάση της Barbiecore, η νέα απόχρωση είναι φωτεινή, καλοκαιρινή και ταιριάζει απόλυτα στο γενικότερο στιλ της 26χρονης τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/p/Cf6wJ32s_zM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Dua Lipa αγαπά τις αλλαγές στα μαλλιά της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Dua Lipa πειραματίζεται με αποχρώσεις του ροζ στα μαλλιά της. Τον Απρίλιο του 2020, ο τότε σύντροφός της, Anwar Hadid , έβαψε τα ξανθά μαλλιά της σε απόχρωση rose pink.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε τότε μια τεράστια τάση που πήρε μεγάλες διαστάσεις κατά τη διάρκεια του lockdown, με πολλές fans της να υιοθετούν αυτό το χρώμα.

102914084 540211693316656 2232749972133353940 n

Τα μαλλιά της είναι αδιαμφισβήτητα το σήμα κατατεθέν της και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα. Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις όλες τις αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της τα τελευταία χρόνια η Dua Lipa.



Πηγή φωτογραφιών: @dualipa @chrisappleton1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Beach look: 7 στυλ bikini που η Dua Lipa φορά ξανά και ξανά - Πάρε έμπνευση

Όλοι μιλούν για το νέο crush της Dua Lipa και τον sexy χορό τους στη Μαδρίτη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved