Όχι μόνο παρεό - 10 cover ups & αξεσουάρ που θα φοράς με τα μαγιό σου στην παραλία

Ναι, μπορείς να αναδείξεις το στυλ σου και στην παραλία και σου έχουμε 10 looks για να γίνεις μια beach queen!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ήδη βρισκόμαστε στα μισά του Ιουλίου και οι εξορμήσεις στις παραλίες γίνονται όλο και συχνότερες! Το μαγιό γίνεται ένα με το σώμα σου, οπότε μην ξεχνάς ότι μπορείς να αναδείξεις το στυλ σου και πλάι στο κύμα.

Ναι, δε χρειάζεται να βάζεις ένα μαγιό, ένα σορτς και να φεύγεις. Μπορείς να το ζήσεις λίγο παραπάνω και να περιποιηθείς τον εαυτό σου ακόμη και όταν πρόκειται να πας να βουτήξεις με τις φίλες σου. Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε πώς μπορείς να φορέσεις το μαγιό σου με στυλ για να υιοθετήσεις το απόλυτο beach look! Και να βγάλεις και τις πιο ωραίες φωτογραφίες. Να τα λέμε κι αυτά!

Beach look: 7 στυλ bikini που η Dua Lipa φορά ξανά και ξανά - Πάρε έμπνευση

Κιμονό με shorts και colorful σαγιονάρες

kimono sorts

Αναβάθμισε το bikini σου με ένα jean shorts, σαγιονάρες σε έντονο χρώμα, όπως το πράσινο, και ένα oversized κιμονό. Βλέπεις πώς αλλάζει ένα απλό μαγιό με 2-3 κομμάτια-κλειδιά;

Με κροσέ παντελόνι και καπέλο - Όλα σε μονοχρωμία

kapelo

Τα crochet items είναι super hot αυτό το καλοκαίρι. Για την εμφάνισή σου στην παραλία επίλεξε τη μονοχρωμία και φόρεσε μπικίνι, καπέλο και crochet παντελόνια για να κάνεις τη διαφορά.

Oversized πουκάμισο: η κλασική αξία

https://www.instagram.com/p/CfJYBYBrBpG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν υπάρχει τίποτα πιο safe και στυλάτο από το να ρίξεις πάνω από το μαγιό σου το oversized πουκάμισό σου. Κι αν δεν έχεις... δανείσου ένα από την ντουλάπα του μπαμπά. Θα είσαι αμέσως-αμέσως στυλάτη μόνο με ένα item.

Ολόσωμο μαγιό με statement γυαλιά ηλίου

oloswmo

Το ολόσωμο μαγιό σου δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να αναδειχθεί εκτός από... ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου. Έτσι, θα κάνεις statement στην παραλία και θα ξεχωρίσεις. Φόρεσε και μερικά βραχιόλια και στα δύο χέρια και θα είσαι super stylish.

Body chains; Γιατί όχι;

beachlook

Αν αναζητάς κάποια αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις το στυλ του μαγιό σου, έχουμε την τέλεια ιδέα για εσένα! Τα body chains ή αλλιώς αλυσίδες σώματος, είναι μια καλοκαιρινή τάση που σε κάνει να λάμπεις και στην παραλία.



Αυτά τα κομψά κοσμήματα περνούν γύρω από το στήθος ή την κοιλιά για να συμπληρώνουν το μπικίνι σου και δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω στο beach look σου. Ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξεις το style σου στην πισίνα ή την παραλία!

Συνέχισε στην gallery για να πάρεις κι άλλες ιδέες για τα beach looks σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άσε το δέσιμο γύρω από τον λαιμό - 5 stylish τρόποι για να δέσεις το τριγωνάκι μαγιό σου

It's summertime - 7 ολόσωμα μαύρα μαγιό για super stylish εμφανίσεις στην παραλία (και όχι μόνο)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved