It's beauty time: Πώς θα οργανώσεις τα προϊόντα ομορφιάς για να βρίσκεις πάντα αυτό που θέλεις

Μάθε πώς θα οργανώσεις όμορφα τα καλλυντικά σου!

Εάν αγαπάς το μακιγιάζ, τότε πιθανότατα σου αρέσει επίσης να οργανώνεις (και να αναδιοργανώνεις) τα καλλυντικά σου. Εξάλλου, έχεις ξοδέψει χρόνια χτίζοντας τη συλλογή σου και έτσι θέλεις να την αναδείξεις όμορφα. Δυστυχώς, η οργάνωση του μακιγιάζ δεν είναι πάντα τόσο εύκολη όσο ακούγεται. Εάν έχεις έναν τόνο προϊόντων, θα μπορούσες να τα συμμαζέψεις στοιβάζοντάς τα ή να τα αποθηκεύσεις μέσα σε ένα συρτάρι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς εύκολα να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Σήμερα; Αυτό θα σταματήσει αφού σου έχω τα απόλυτα tips για το πώς μπορείς να οργανώσεις τα καλλυντικά σου! Από cute δοχεία αποθήκευσης, μέχρι ράφια θα οργανώσεις όλα τα κραγιόν, τις παλέτες σκιών και τα αρώματά σου με τον πιο αποτελεσματικό και όμορφο τρόπο.

10 nude manicure για να αναδείξεις το μαύρισμά σου & να γίνεις μια beauty queen

Προτού το καταλάβεις, το νεσεσέρ σου θα είναι όσο πιο προσεγμένο γίνεται και θα είσαι έτοιμη να φέρεις κι άλλα προϊόντα μακιγιάζ στη συλλογή σου μιας και θα ξέρεις πώς να τα οργανώσεις!

Organizer-συρτάρι

Με τα συρτάρια θα μπορείς να ομαδοποιήσεις τα καλλυντικά σου και να ξέρεις ακριβώς σε ποιο να απευθυνθείς, όταν για παράδειγμα ψάχνεις το αγαπημένο σου lip gloss. Θα το βρεις στο κουτάκι με τα lip gloss! Είναι επίσης ένας τρόπος για να μην είναι ακατάστατο ένα συρτάρι και να μην κυλάνε τα προϊόντα σου (σπαστικό).

Αγόρασε διάφανα Organizers

Είμαι πολύ fan του να βλέπω τα προϊόντα που έχω! Απλά σκέψου αυτό, αν μπορείς να τα δεις, είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσεις τα περισσότερα από αυτά, ενώ αν δεν μπορείς να τα δεις, πιθανότατα θα ξεχάσεις την ύπαρξη κάποιων. Όταν βιάζεσαι ή αγχώνεσαι για τον χρόνο, θέλεις απλώς να κάνεις κάτι γρήγορο σε μακιγιάζ (και αν), όχι να ξεκινήσεις να ψάχνεις πού είναι το κάθε προϊόν. Τα clear organizers (aka τα διάφανα) είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Tip: Να αποθηκεύεις πάντα τα καλλυντικά σε χώρο με θερμοκρασία δωματίου και χωρίς υγρασία. Απόφυγε την τοποθέτηση προϊόντων σε μπάνια που δεν αερίζονται καλά ή που τα βλέπει ο ήλιος, καθώς αυτό μπορεί να διαταράξει την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και να μειώσει τη διάρκεια ζωής του.

Καθρέφτης με ράφι

Τα αγαπημένα σου προϊόντα δεν θα χαθούν στο ανακάτεμα όλων των υπόλοιπων, αν τα έχεις ωραία τοποθετημένα πάνω στον καθρέφτη σου. Κάνε τον καθρέφτη σου λειτουργικό για εσένα, καθιστώντας τον το ιδανικό σημείο για να τοποθετήσεις την ενυδατική σου κρέμα ή ό,τι άλλο προϊόν σου αρέσει αυτή τη στιγμή.



Χρησιμοποίησε κρεμαστά ράφια μπάνιου

Αξίζει να αποκτήσεις κρεμαστά ράφια μπάνιου για να κρατάς όλα τα σαπούνια, τα body showers, τα scrubs και τα προϊόντα μαλλιών σου σε ένα μέρος. Είναι ακόμη πιο πρακτικό και fun όταν τοποθετείς τα προϊόντα ανάλογα με τον σκοπό τους!

Θήκες για πινέλα και βούρτσες

Η αποθήκευση των πινέλων μακιγιάζ σου είναι μια συνεχής ανησυχία. Μπορεί να συσσωρευτούν, να λερωθούν γρήγορα και στη συνέχεια υπάρχει το διαρκές ερώτημα, πώς να βεβαιωθείς ότι τα πινέλα kabuki σου δεν θα χαθούν στο ανακάτεμα. Η λύση; Θήκες πινέλων! Έτσι θα μπορείς να οργανώσεις τα πινελάκια ματιών, τα πινέλα του μακιγιάζ και τα εργαλεία καθαρισμού προσώπου ξεχωριστά.



Tip: Για να αποφύγεις τη μόλυνση, μπορείς να καλύπτεις τα πινέλα μακιγιάζ σου όταν δεν τα χρησιμοποιείς, ειδικά εάν τα αφήνεις σε χώρους όπως το μπάνιο ή τα σκονισμένα δωμάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 8 πιο funky outfits για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στις συναυλίες του καλοκαιριού

Πώς θα δημιουργήσεις το καλοκαιρινό «sunburn blush» look που λατρεύει η Hailey Bieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved