Τα 8 πιο funky outfits για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στις συναυλίες του καλοκαιριού

Concert outfit inspo! 8 ιδέες για να διαλέξεις τι θα φορέσεις στη συναυλία που περίμενες τόσο καιρό.

Το να πηγαίνω σε συναυλίες είναι κάτι που μου αρέσει όλο τον χρόνο αλλά το καλοκαίρι απλά με ενθουσιάζει! Θες η ιδέα του να ακούω ζωντανή μουσική, σε ένα μεγάλο θέατρο κάτω από τα αστέρια; Θες το ότι βρίσκομαι με την παρέα μου και περνάμε αξέχαστες στιγμές μαζί ακούγοντας τα αγαπημένα μας τραγούδια live; Το καλοκαίρι σε συνδυασμό με τις συναυλίες είναι απλά WOW!

Άλλωστε γι’ αυτό οι συναυλίες το καλοκαίρι, γίνονται η μια μετά την άλλη και υπάρχουν πολλά προγράμματα και πληθώρα επιλογών. Καλός και ο χειμώνας αλλά σαν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις…δεν υπάρχει! Και τι θέλουμε σε μια συναυλία; Ένα άνετο αλλά ταυτόχρονα όμορφο και κομψό outfit και σήμερα θα σου δείξω 8 προτάσεις!

Το πορτοκαλί είναι το απόλυτο color trend του καλοκαιριού - 10 outfits Inspo για να το φορέσεις

Θα πας σε συναυλία; 8 ιδέες για να βρεις τι θα φορέσεις

Είτε πρόκειται για τζαζ στην πλατεία, για χαλαρή παράσταση στο αγαπημένο σου υπαίθριο αμφιθέατρο ή για την περιοδεία του αγαπημένου σου star στο θέατρο κοντά στο σπίτι σου, είναι η απόλυτη ιδέα για να πάρεις την παρέα σου και να διασκεδάσεις εκείνη την ζεστή, καλοκαιρινή νύχτα! Αλλά, υπάρχει πάντα ένας μικρός πανικός όταν προσπαθείς να βρεις τι να φορέσεις σε μια συναυλία.

https://www.instagram.com/p/Cd86hX0LS9R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ξέρω, περνάς ώρες κάνοντας scrolling στο Pinterest και στο Instagram, αναζητώντας την τέλεια εμφάνιση που θα έγραφε: «I’m just a cool, chill girl who might get invited backstage».

Τα καλοκαιρινά βράδια χρειαζόμαστε ζωντανή μουσική και καλή παρέα

Δεν έχει σημασία αν πηγαίνεις σε ένα country show, σε ένα μουσικό φεστιβάλ ή πηγαίνεις μια χαλαρή βόλτα με την παρέα σου στο τοπικό πάρκο το οποίο είναι σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που γίνεται η συναυλία.



Ξέρουμε ότι η συναυλία είναι σημαντική! Γι’ αυτό και εγώ θα σου δώσω μερικές ιδέες και θα σου προτείνω 8 outfits που είναι κατάλληλα για μια συναυλία. Τρέξε στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tik Tok alert - Πώς θα κάνεις το βαρύ makeup πιο ελαφρύ με το «foundation in water hack»

Brazilian ή πλαϊνό δέσιμο; 9 στυλ bikini για να διαλέξεις αυτό το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved