Πώς θα δημιουργήσεις το καλοκαιρινό «sunburn blush» look που λατρεύει η Hailey Bieber

Το «sunburn blush» look υπόσχεται εφέ ηλιοκαμένης επιδερμίδας και είναι η αγαπημένη τεχνική της Hailey Bieber. Όχι μόνο, όμως. Τώρα πια έχει γίνει viral και στο TikTok!

Ενώ το TikTok έχει «γεννήσει» πολλές τάσεις, έχει επίσης δώσει νέα πνοή σε προϋπάρχουσες. Αυτό συνέβη και με το πολύ αγαπημένο σε όλες μας ρουζ, το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στην εφαρμογή. Στην πραγματικότητα, η τεχνική κατά την οποία το ρουζ εφαρμόζεται στα μάγουλα και τη μύτη δίνοντας εφέ σαν να έφυγες μόλις από την παραλία, υπάρχει εδώ και χρόνια.

«Το hack που κάνει χαμό στο TikTok, δίνει μια αβίαστη, καλοκαιρινή αίσθηση σαν να ξαπλώνεις για λίγες ώρες και μετά αλλάζεις γρήγορα για την απογευματινή σου βόλτα», λέει η makeup artist Nina Park, που κρύβεται πίσω από τη δροσερή και λαμπερή λάμψη της Hailey Bieber.

Orange nails: 10 funky μανικιούρ σε όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλί

H sunburn blush τεχνική είναι η αγαπημένη της Hailey Bieber

Το sunburn blush look εμπεριέχει το πνεύμα του καλοκαιριού, όπως επισημαίνει και η Γαλλίδα makeup artist Violette. «Όλο το vibe αυτής της σεζόν, είναι το δέρμα να είναι γυμνό και κάτω από τον ήλιο, παρόλο που κάνουμε ό,τι καλύτερο (SPF) για να το αποφύγουμε», εξηγεί. «Σε όλους μας αρέσει το εφέ του ήλιου στο δέρμα μας, αλλά τώρα που προστατευόμαστε από τις ακτίνες του, θα χρησιμοποιήσουμε μακιγιάζ για να αναδημιουργήσουμε το ηλιοκαμένο εφέ που δίνει στο πρόσωπό μας. Φέρνει πραγματικά κάτι φρέσκο ​​και φυσικό στην εμφάνιση», προσθέτει!

Ενώ το ρουζ είναι, φυσικά, αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ, η Violette επιμένει ότι για να «ζεστάνει το δέρμα», ένα απαλό bronze, είναι απαραίτητο για μια ζωντανή, καλοκαιρινή αίσθηση. Αντί για βάση (foundation) στο δέρμα, απλώς χρησιμοποίησε concealer και bronzer σε όλο το πρόσωπο. Όσο για το ρουζ, τοποθέτησέ το ψηλά στα μάγουλα και μην ξεχάσεις να το περάσεις από τη μύτη για να ενώσει όλο το look και να είναι ομοιόμορφο. Μην ξεχνάμε ότι το ρουζ είναι το προϊόν ειδικά φτιαγμένο για να δίνει υγεία στο πρόσωπό μας και είναι αυτό που χρειάζεσαι για όλες τις σεζόν!

Θες ηλιοκαμένο εφέ στην επιδερμίδα σου; Το sunburn blush hack του TikTok σου δίνει τη λύση

Ξεκίνα με ένα απαλό πέρασμα του ρουζ σε όλο το πρόσωπο και δώσε ένταση όπου χρειάζεται. Για να δημιουργήσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ρουζ σε κρεμώδη ή gel μορφή, γιατί αναμειγνύεται εύκολα, έχει μια διακριτική λάμψη και γίνεται ένα με το δέρμα. Όσον αφορά την επιλογή απόχρωσης, η Violette προτείνει κοραλλί, κοκκινωπές, ροζ και ροδακινί αποχρώσεις.

Για λάμψη, τοποθέτησε ένα highlighter (κατά προτίμηση σε υγρή μορφή αφού τα liquid προϊόντα δίνουν πιο φυσικό αποτέλεσμα στο δέρμα), στα ψηλά σημεία του προσώπου, όπως το κόκκαλο του φρυδιού, τα μήλα, πάνω από τα χείλια, τις εσωτερικές γωνίες των ματιών και λίγο στη μύτη.

https://www.instagram.com/p/CYRGTvNAbuZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tip: Μου αρέσει όταν τα χείλη είναι πολύ ενυδατωμένα, το δέρμα εκπέμπει φρεσκάδα, οπότε η όλη εμφάνιση είναι εξαιρετικά υγιής. Με λίγη mascara και lip oil ή lip gloss είναι το ιδανικό μακιγιάζ για όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

Θα έχεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεται η επιδερμίδα σου στις ακτίνες του ήλιου

H sunburn blush τεχνική που κάνει χαμό στο TikTok και είναι η αγαπημένη της Hailey Bieber, όχι μόνο θα χαρίσει λάμψη στο δέρμα σου, αλλά θα προκαλέσει και νοσταλγία.



Το μακιγιάζ έχει βαθύτερο αντίκτυπο από όσο νομίζουμε. Το ηλιοκαμένο πρόσωπο σε συνδέει με την παιδική σου ηλικία και με εκείνες τις στιγμές που απλά έτρεχες κάτω από τον ήλιο, εντελώς ξέγνοιαστα. Σε υποσυνείδητο επίπεδο, φέρνει πίσω αυτές τις αναμνήσεις. Ας το ξαναζήσουμε αλλά με αντηλιακό και ρουζ! Θα κάνει αυτό όλη τη δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Butterfly look: Το make up trend που έχει λατρέψει η Gen Z

Κλασικό VS χρωματιστό smokey eye look: Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved