Beach look: 7 στυλ bikini που η Dua Lipa φορά ξανά και ξανά - Πάρε έμπνευση

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Dua Lipa μας εμπνέει με τα αγαπημένα της μαγιό. Έτοιμη για βουτιές με στυλ; 

Τα μπικίνι της Dua Lipa είναι ultra stylish και είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο Instagram feed μας. Το αγαπημένο της σχέδιο είναι το τριγωνάκι μπικίνι, το οποίο έχει σε άπειρα μοτίβα, έντονα χρώματα και αντισυμβατικά υφάσματα. Σου έχω συγκεντρώσει τα αγαπημένα της παρακάτω αλλά και μερικά tips για το πώς τα φορά εκείνη!

Μιας και το καλοκαίρι και οι υψηλές θερμοκρασίες είναι εδώ, τα μπάνια στη θάλασσα είναι ολοένα και συχνότερα, τι καλύτερο από το να εμπνευστείς για μαγιό από την Dua Lipa για να κάνεις τις πιο WOW εμφανίσεις;

Butterfly look: Το make up trend που έχει λατρέψει η Gen Z

Florals

Η Dua Lipa, εκτός από τη θάλασσα, περνά τον ελεύθερο χρόνο της μαυρίζοντας δίπλα σε... ποτάμι. Εδώ θέλησε να φορέσει ένα floral bikini, το οποίο και αναβάθμισε με μία χρυσή αλυσίδα στη μέση. Too stylish!

https://www.instagram.com/p/Cd3SNAesob1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαύρο μπικίνι

lipa black

Το κλασικό μαύρο μπικίνι δεν είναι πια βαρετό. Με τον luxurious κρίκο στη μέση του στήθους με κρύσταλλα, γίνεται αυτόματα πιο στυλάτο.

Neon green

Η Dua Lipa φόρεσε ένα neon πράσινο μπικίνι το οποίο και συνδύασε με πορτοκαλί παντελόνι. Συνδυάζοντας αυτές τις δύο τολμηρές αποχρώσεις μαζί, δημιούργησε μια εμφάνιση στην οποία ένιωθε λαμπερή αλλά ταυτόχρονα χαλαρή.

Vibrant Patterns

Ζωντανά μοτίβα! Αντί να φοράς το basic σάλι σου ή το oversized πουκάμισο για κάλυψη, αντίγραψε τη Lipa κι επίλεξε ένα πλεκτό μπλουζάκι σε strawberry σχέδιο. Θα αναβαθμιστεί αμέσως το floral μπικίνι σου.

https://www.instagram.com/p/CYUP3etsdZB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άσπρο μπικίνι

Η Dual Lipa λατρεύει τα λευκά μπικίνι και τολμάει! Ναι, ακόμα και τα Χριστούγεννα.

aspro lipa

Crochet bikini

Η τραγουδίστρια έχει δείξει την αγάπη της για το κροσέ με τη μορφή πολλών items, όπως καπέλα, τσάντες και φυσικά μπικίνι. Έβαλε το απλό, crocket bikini της συνδυάζοντάς το με funky αξεσουάρ όπως μεγάλα γυαλιά ηλίου και κολιέ γούρι.

crocket dualipa

Φωτιά στα κόκκινα!



Η Dua Lipa στα κόκκινα μπικίνι λέει ένα μεγάλο ναι! Η Lipa φόρεσε το απόλυτο outfit, συνδυάζοντας το έντονο κόκκινο μπικίνι της, με ένα φαρδύ, λευκό παντελόνι και ένα κόκκινο - λευκό crocket καπέλο. Φοράει επίσης τα κολιέ κάνοντας layering, καθώς ξέρει ότι καμία εμφάνιση δίπλα στην πισίνα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτά.

dualipa red

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλασικό VS χρωματιστό smokey eye look: Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού

MAD VMAs 2022: Λίγο πριν τα φετινά βραβεία θυμόμαστε τα καλύτερα hair looks στο κόκκινο χαλί



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved