Το πορτοκαλί είναι το απόλυτο color trend του καλοκαιριού - 10 outfits Inspo για να το φορέσεις

Το πορτοκαλί χρώμα είναι η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι του 2022 και σου έχω 10 outfits Inspo για να εμπνευστείς!

Λατρεύω ένα κλασικό λευκό T-shirt, ένα τζιν παντελόνι ή ένα διαχρονικό LBD, αλλά πρέπει να ειπωθεί κάτι σε αυτό το σημείο! Τα βασικά item της γκαρνταρόμπας μερικές φορές μπορεί να φαίνονται και να είναι λίγο βαρετά. Ξέρεις τι δεν είναι βασικό; Το πορτοκαλί χρώμα. Ξέρεις ποια είναι επίσης μια από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού για το 2022; Ναι, το πορτοκαλί.

Εάν η ντουλάπα σου χρειάζεται μια ανανέωση, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις να προσθέσεις μερικά κομμάτια σε αυτήν την υπέροχη απόχρωση. Και αν έβλεπες τα ρούχα σου και δεν είχες αυτόν τον ενθουσιασμό που θα έπρεπε, ήρθε η ώρα να «ξυπνήσεις» και να «μυρίσει» πορτοκαλί η ντουλάπα σου, γιατί αυτό το χαρούμενο χρώμα θα δώσει ενέργεια και φως σε κάθε outfit σου.

Το λευκό shorts ταιριάζει με όλα τα tops σου - 8 σορτσάκια για να διαλέξεις

Το πορτοκαλί είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και θα το βλέπεις παντού

Σε μερικές μπορεί να φαίνεται δύσκολο χρώμα το πορτοκαλί. Άλλες κοπέλες μπορεί να το θεωρούν τολμηρό. Αν είσαι σε αυτό το team θα αλλάξεις ASAP γνώμη ρίχνοντας μια ματιά στην gallery, αφού σου έχω συγκεντρώσει 10 πορτοκαλί outfits inspo, για να υιοθετήσεις το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού και να κάνεις τις πιο WOW εμφανίσεις.

Έτοιμη για λίγη απόσπαση της προσοχής σου; Θα χαζεύεις το απόλυτο χρώμα και θα θες να αποκτήσεις σίγουρα ένα orange item! Κωδικός πορτοκαλί outfit και ετοιμάσου για την απόλυτη έμπνευση για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις αλα πορτοκαλί!

https://www.instagram.com/reel/CeMLzMspQ7a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

10 πορτοκαλί outfits inspo για να εμπνευστείς και να κάνεις τις πιο WOW εμφανίσεις

Θα μπορούσες να συνδυάσεις τα μονόχρωμα σύνολά σου με ένα έντονο πορτοκαλί clutch bag ή ένα πορτοκαλί σακάκι. Επιπλέον, οι πορτοκαλί ψηλοτάκουνες γόβες σου θα κάνουν κάθε συνηθισμένο ντύσιμο ξεχωριστό και εντυπωσιακό. Φυσικά, μπορείς να πας για μια total orange εμφάνιση με πορτοκαλί τοπ, πορτοκαλί φορέματα και πορτοκαλί T-shirt. Για να αποφύγεις τη μονοτονία, θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες διαβαθμίσεις στην πορτοκαλί απόχρωση ή την υφή που θα επιλέξεις.



Τώρα, ρίξε μια ματιά σε αυτές τις φανταστικές ιδέες ντυσίματος σε πορτοκαλί χρώμα και αγκάλιασε αυτή τη funky τάση της μόδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα sunset nails είναι η νέα τάση στα μανικιούρ που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου

Κλασικό VS χρωματιστό smokey eye look: Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved