Brazilian ή πλαϊνό δέσιμο; 9 στυλ bikini για να διαλέξεις αυτό το καλοκαίρι

Αν ψάχνεις στην αγορά για νέο μπικίνι μαγιό, ρίξε μια ματιά στα 9 στυλ που σου προτείνω για να εμπνευστείς και να διαλέξεις το ιδανικό για σένα αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, τα σχολεία τελείωσαν οπότε αυτό τι σημαίνει; Ώρα για βουτιές! Η καλύτερη στιγμή του καλοκαιριού αναμφισβήτητα, είναι όταν φτιάχνεις την τσάντα θαλάσσης σου, βάζεις το αντηλιακό σου, φοράς το μαγιό σου και ξεκινάς να πηγαίνεις παραλία. Με όποια σειρά και να τα κάνεις, η θάλασσα είναι η κυριότερη αιτία που περιμένεις πώς και πώς τον ερχομό αυτής της εποχής!

Το επόμενο αγαπημένο μου κομμάτι με τον ερχομό του καλοκαιριού; Οι νέες αγορές! Ναι, όσο και να προσπαθώ, κατά βάθος ξέρω ότι όλες μας έχουμε πέσει στην «παγίδα» του να χαζεύουμε εκείνα τα νέα χρωματιστά μπλουζάκια ή εκείνο το ωραίο, αέρινο φόρεμα που βλέπουμε στις βιτρίνες και εν τέλει; Να πηγαίνουμε να τα αγοράζουμε. Τι να κάνουμε; Κάθε καλοκαίρι θέλουμε να δίνουμε έναν νέο αέρα στην γκαρνταρόμπα μας και να την ανανεώνουμε αφού τα summer items είναι απίστευτα hot και ζηλευτά!

Το καλοκαίρι πλησιάζει - Οι 5 πιο hot τάσεις στα μαγιό του 2022

Θες να αγοράσεις νέο μαγιό; 9 στυλ μπικίνι για να διαλέξεις

Μέσα σε αυτές τις αγορές σίγουρα, έρχεται και η ώρα της ανανέωσης των μαγιώ μας. Ένα καινούργιο μαγιό θα το πάρεις το καλοκαίρι, απλά ξέρω και τους προβληματισμούς που έρχονται στην σκέψη και μόνο του... «πρέπει να αγοράσω νέο μαγιό»! Σκέφτεσαι ποιο χρώμα είναι εκείνο που θα σου ταιριάζει καλύτερα, τι κόψιμο πρέπει να έχει, τι θα τονίσει τα ωραία σου χαρακτηριστικά ή και ακόμα τι στυλ μπικίνι να πάρεις.

https://www.instagram.com/p/Cd8FG_ZIAdX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σήμερα θα σταθούμε στο τελευταίο, και θα σε βοηθήσω δείχνοντάς σου 9 στυλ μπικίνι μαγιό για να διαλέξεις το ιδανικό για σένα αυτό το καλοκαίρι!

Το να βρεις το κατάλληλο μαγιό για τον σωματότυπό σου είναι συνήθως ένα παιχνίδι δοκιμής και λάθους. Πριν ξεκινήσεις την αναζήτησή σου για μαγιό, θα θέλεις να κατανοήσεις τις διαφορετικές σιλουέτες που είναι διαθέσιμες στα περισσότερα καταστήματα λιανικής. Είτε θέλεις να τονίσεις τα πόδια σου, είτε να τονίσεις τη μέση σου είτε να τονίσεις τη λεκάνη σου, υπάρχει ένα κομψό, άνετο μπικίνι για εσένα!

Στυλ μπικίνι και... φύγαμε!

Ένα τέλειο, bottom πρέπει να φαίνεται υπέροχο σε όλους τους σωματότυπους και να τονίζει το σώμα μιας γυναίκας αναδεικνύοντάς το. Αυτό, λοιπόν, έχει ψηλό κόψιμο με τραχιά πλαϊνά, φτιαγμένο για να ανυψώνει και να σμιλεύει τις φυσικές καμπύλες. Αλλά υπάρχουν πολλά στυλ μαγιό που μπορείς να δοκιμάσεις πριν την επόμενη μέρα στην πισίνα. Είτε αναζητάς περισσότερη κάλυψη είτε λιγότερη, θα βρεις 9 επιλογές και θα γνωρίζεις ακριβώς πώς να περιγράψεις αυτό που αναζητάς την επόμενη φορά που θα ψωνίσεις.

Πλήρης κάλυψη

Ψάξε για ψηλά σλιπ. Προσφέρουν πλήρη κάλυψη και εφαρμόζουν ψηλά στην κοιλιά με κομψή και άνετη εφαρμογή.

Στρινγκ

Τα στρινγκ μπικίνι μπερδεύονται μερικές φορές με τα κάτω με κορδόνια G, αλλά οι σιλουέτες είναι διαφορετικές (τα στρινγκ δεν είναι κατασκευασμένα από κορδόνι). Το κόψιμο παρέχει ελάχιστη κάλυψη, ενώ η λωρίδα υφάσματος που μοιάζει με "Τ" στο πίσω μέρος μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία της ψευδαίσθησης των μακρύτερων ποδιών.

στρινκ μπικινι

Ψηλόμεσο στρινγκ μπικίνι

Το κάτω μέρος του μπικίνι δημιουργεί ένα V, για να αναδεικνύει περισσότερο το σώμα κλεψύδρα. Τραβώντας το ψηλότερα στους γοφούς, μπορείς να αποκτήσεις την όψη ακόμα πιο μακριών ποδιών, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύεις τη μέση σου.

Ψηλόμεσο

Το ψηλόμεσο, bottom από το μπικίνι, είναι ιδανικό για όταν θέλεις να καλύψεις λίγο την κοιλιά χωρίς να φορέσεις ένα ολόσωμο.

Ψηλόμεσα μαύρα μπικίνι

Αυτό το στυλ είναι δημοφιλές επειδή κάθεται πάνω από τον αφαλό. Αντί να «κόβεις» τη σιλουέτα σου στη μέση, αυτά τα bottom βοηθούν να τονίσεις τις καμπύλες από όλες τις γωνίες. Και σε μαύρο... κόβουν ακόμα περισσότερο.

High-Leg, High-Waist Bikini Bottoms

Το ψηλόμεσο bottom του μπικίνι «μιλάει» για τις δεκαετίες του '80 και του '90 (à la "Baywatch"). Είναι ιδανικό για κάποια με μακρύτερο κορμό.



Brazilian

Εάν ντρέπεσαι να φορέσεις ένα κάτω μέρος με κορδόνια G, το Brazilian, το οποίο είναι χαμηλά και έχει σχήμα "Y" στο πίσω μέρος, είναι μια εναλλακτική λύση. Αυτό το στυλ κολακεύει πιο κοντούς κορμούς και σωματότυπους κλεψύδρας. Θα βρεις επίσης πολλά brazilian σχέδια με ruching που σου επιτρέπουν να προσαρμόσεις το πλάτος του υφάσματος στην πλάτη.

brazilian bikini

Hipster

Αν σου αρέσει το κάτω μέρος του μπικίνι σου να είναι εξαιρετικά υποστηρικτικό, το hipster style είναι αυτό που αναζητάς! Αυτή η κλασική επιλογή, είναι καλή για κάποια που αθλείται στην παραλία και χρειάζεται τα πάντα για να παραμείνει στη θέση του το μαγιό.

https://www.instagram.com/p/CeMUwPMriH3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλαϊνό δέσιμο

Τα στυλ μαγιό με δεσίματα στο πλάι, είναι υπέροχα αν σου αρέσει η προσαρμοσμένη εφαρμογή, επειδή μπορείς να τοποθετήσεις τα κορδόνια στο επίπεδο άνεσής σου.

bikini trends

Μπορείς να τα δέσεις ψηλότερα, πάνω από το ισχίο για να φανούν πιο μακριά τα πόδια σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξαφνική περίοδος στην παραλία; Τα tips που θα σε σώσουν πριν σε πιάσει πανικός

6 floral bikini για να είσαι beach queen και ν' αντιμετωπίσεις με στυλ τον καύσωνα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved