Gym lips: Το TikTok trend που θα λατρέψεις αν δεν θες να πηγαίνεις τελείως άβαφη στο γυμναστήριο

Τι είναι τα «Gym Lips» και γιατί το BeautyTok έχει τόση εμμονή με αυτά;

Χαμός έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με μια τάση στο TikTok, η οποία έχει τις ρίζες της στο overline και αφορά τα χείλη, όπως καλά κατάλαβες. Ο λόγος για τα Gym Lips, τα οποία μπορείς να πετύχεις με δυο βήματα.

Η τάση αυτή επινοήθηκε από τη makeup artist και TikToker, Kelli Anne Sewell, η οποία παρουσίασε τα Gym Lips σε ένα από τα πρόσφατα βίντεό της και μόλις σε λίγες ημέρες η τεχνική της έγινε ανάρπαστη στα social media.

Το blow out είναι το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού - Πώς θα το διατηρήσεις για μέρες

Τα Gym Lips είναι η τελευταία τάση ομορφιάς του TikTok

Η Sewell ανακάλυψε ότι αν βάψεις ελαφρά το κέντρο των χειλιών σου με μια απόχρωση lip liner που ταιριάζει απόλυτα με τη φυσική τους απόχρωση, μπορείς στη συνέχεια είτε να γεμίσεις το κέντρο των χειλιών με την ίδια απόχρωση lip gloss ή ακόμη και το lip balm σου για να δώσεις τόση λάμψη όση χρειάζονται τα χείλη σου και να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα!

Tο τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό σε σημείο τέτοιο που μπορείς να πας ακόμα και στο γυμναστήριο βαμμένη κι έχοντας κάνει Gym Lips.

https://www.instagram.com/reel/CYHVHyYFHnE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα gym lips στη λογική του clean make up

Σε ένα από τα πρόσφατα βίντεό της στο TikTok, η make up artist που εφηύρε το Gym Lips μιλάει για την τάση: «Αρέσει γιατί όλοι έχουν αυτά τα προϊόντα στο σπίτι, και το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις ένα lip liner που είναι στην πραγματικότητα παρόμοιο με το χρώμα των χειλιών σου. Προσοχή! ΟΧΙ κάτι πιο σκούρο, όχι κάτι πιο ανοιχτό αλλά ακριβώς ίδιο με το χρώμα των χειλιών σου και μετά ένα διάφανο lip gloss».

Τα Gym Lips είναι ένα trend που συνάδει απόλυτα με την τάση του clean make up. Είναι τέλειο, λοιπόν, για σένα που επιζητάς τον μινιμαλισμό στο μακιγιάζ σου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φράουλες: Το πιο γλυκό φρούτο της εποχής μπορεί να γίνει και τέλειο nail art – 10 για να διαλέξεις

Η Selena Gomez δεν κοιμάται χωρίς να κάνει ντεμακιγιάζ - Το TikTok video με την beauty routine της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved