Night luxe: Η «ακριβή» aesthetic τάση του TikTok που έγινε viral

Viral στο TikTok, η αισθητική της «νυχτερινής πολυτέλειας» και αφορά την ακριβή ζωή!

Θυμάσαι όταν μια κατάλληλη απάντηση στο «τι θα βάλεις απόψε;» ήταν «τζιν και ένα χαριτωμένο τοπ»; ΟΧΙ πια! Το «Night luxe», μια νέα αισθητική που κυριαρχεί στο TikTok, χαρακτηρίζεται από μια ακριβή προτίμηση στα ρούχα και μια ακόμη πιο ακριβή προτίμηση...στη ζωή! Το mood αυτής της αισθητικής είναι όλα μαύρα, χαμηλός φωτισμός, λαμπερά ρούχα, στιλέτο και υπερμεγέθη blazers.

Το #nightluxe στο TikTok, έχει περισσότερες από 31,2 εκατομμύρια προβολές, με βίντεο που συγκεντρώνουν σχόλια όπως, «αυτό με κάνει να νοσταλγώ μια ζωή που δεν είχα ποτέ» και «το Night luxe είναι ένα από τα αγαπημένα aesthetic βίντεο». Ένα scroll στο for you σου, αρκεί για να ανακαλύψεις τα luxe night βίντεο αφού είναι σίγουρο ότι θα τα πετύχεις. Σου δίνουν ένα «ακριβό» vibe και τρελαίνεσαι να τα χαζεύεις νιώθοντας νοσταλγία! Ο όρος περιγράφει έναν τρόπο ζωής που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι και τόσο συνηθισμένος, αλλά τι σημαίνει;

Πώς θα κάνεις aesthetic TikTok videos για να δώσεις στον λογαριασμό σου το vibe που θες

Τι είναι το «Night Luxe;»

Όπως κάθε ξεχωριστή τάση στο TikTok, έτσι και η «νυχτερινή πολυτέλεια» έγινε πολύ σύντομα viral. Ειδικότερα, το Night Luxe έχει να κάνει με μια ζωή για πλουσιοπάροχη, πιο ενδιαφέρουσα και πιο λαμπερή από αυτή που ζεις αυτή τη στιγμή, όπως ακριβώς η τάση «that girl» η οποία αφορούσε την επιμέλεια μιας πιο καθαρής, πιο υγιούς και παραγωγικής ζωής.

lucyy jd

Η «νυχτερινή πολυτέλεια» μοιάζει λίγο με τον τρόπο ζωής της Carrie Bradshaw, που συνήθως συνδέετε με πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Night Luxe εναντίον του «That girl»

Είναι δύο αρκετά διαφορετικές περιπτώσεις! Εξίσου δύσκολη και πολυπόθητη, η «νυχτερινή πολυτέλεια» διοχετεύει την αφθονία και τον κοινωνικό ελιτισμό, ενώ το «that girl» προωθεί την κουλτούρα, την οργάνωση και την υγιεινή ζωή.

Πώς επιτυγχάνεις την αισθητική Night Luxe

Αυτή η ατμόσφαιρα δεν έχει να κάνει μόνο με το τι φοράς, αλλά και με το πού πηγαίνεις. Εάν θέλεις να βγάλεις προς τα έξω τη νυχτερινή πολυτέλεια, φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα και επίλεξε ένα μαγαζί σε στυλ lounge. Εκτός από ένα LBD, ως Night Luxe dress code μπορείς να επιλέξεις λάμψη, satin ή δερμάτινο.



Εκτός από την γκαρνταρόμπα, την παραγγελία ωραίων πιάτων και τις κρατήσεις, η αισθητική της «νυχτερινής πολυτέλειας» χρειάζεται ένα πράγμα για να επιβιώσει…το μυστήριο! Βγάλε θολές, glam ή dark φωτογραφίες και δώσε το πιο εντυπωσιακό night luxe vibe σε Instagram και TikTok.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρυσά κοσμήματα: Πώς θα τα καθαρίσεις για να βρουν τη χαμένη λάμψη τους

Η τελευταία τάση του Instagram; Crying on main ή αλλιώς να κλαις δημόσια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved