Η Millie Bobby Brown άλλαξε μαλλιά και είναι το απόλυτο hair inspo

Η Millie Bobby Brown όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Ξέχνα το κοντό, καστανό μαλλί της. Πλέον τα έχει μακριά και ξανθά. 

Η Millie Bobby Brown έχει αλλάξει πολύ μεταξύ της πρώτης και της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things». Πίσω στο 2016, η Millie είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στον ρόλο της ως Eleven με εκείνο το ανάρπαστο κοντό καρέ! Από τότε, η καριέρα της έχει εκτοξεύτηκε και σιγά σιγά αφήνει τα μαλλιά της να… μακρύνουν.

Και ναι, μετά από πολύ καιρό η Millie Bobby Brown έκανε την απόλυτη αλλαγή και την είδαμε στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» με μακριά μαλλιά και όχι μόνο.

3D μανικιούρ: Η Iris Law δοκίμασε το πιο stylish nail art του καλοκαιριού

Η Millie Bobby Brown με νέο hair look

Στις 14 Μαΐου, η ηθοποιός παρευρέθηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της 4ης σεζόν του Stranger Things με το αγόρι της, τον Jake Bongiovi. Η Brown φόρεσε ένα custom made ασπρόμαυρο φόρεμα και ήταν σχεδόν αγνώριστη. Ναι, η Millie Bobby Brown είναι πλέον ξανθιά και έχει κάνει το απόλυτο curtain bangs haircut, το οποίο είναι super WOW!

https://www.instagram.com/p/CdoRKGXODi-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ξέρω αν παρατήρησες, αλλά... η ρίζα της είναι κάπως πιο σκουρόχρωμη, σε μια καστανή ανοιχτή απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CdluXc2Od2D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ξέχνα το καστανό! Η Millie Bobby Brown έχει πλέον μακριά, ξανθά μαλλιά

Πήραμε για πρώτη φορά μια «γεύση» από τα νέα της μαλλιά στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», που σαν χτένισμα είχε επιλέξει μια χαμηλή αλογοουρά! Στην εκπομπή, είπε στον Fallon ότι έμαθε να μιλάει με αμερικανική προφορά χάρη στη «Hannah Montana».



Όταν η Millie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του «Stranger's Things» με τα ξανθά μαλλιά της κάτω, δεν μπορούσαμε να μην αναρωτηθούμε αν έμπνευσή της αποτέλεσε η star της Disney που όλες λατρεύαμε στην παιδική μας ηλικία, η Hannah Montana. Μεταξύ μας, έχει ομοιότητες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «Malibu» της Miley Cyrus είναι trend στο TikTok και περνά ένα δυνατό μήνυμα για τη ζωή

Balletcore: To ballerina style είναι η νέα τάση που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved