Peanut nails: Το πράσινο του φιστικιού είναι super chic κι έχουμε 10 μανικιούρ για σένα

Κάνε την αλλαγή στο μανικιούρ σου δοκιμάζοντας τα peanut nails! Το φιστικί θα είναι το επόμενο χρώμα που θα λατρέψεις. 

Τα social media μίλησαν! Το «it» χρώμα στα νύχια της άνοιξης είναι το… φιστικί. Είναι η απόλυτη απόχρωση του πράσινου και το ιδανικό, μεταβατικό χρώμα, για να σε μεταφέρει από την άνοιξη στο καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι ότι τη χειμερινή σεζόν το σκούρο πράσινο ήταν το χρώμα που έκανε χαμό με μια άλλη απόχρωση του πράσινου τώρα να έρχεται να κλέψει την παράσταση.

10 banana nail art γιατί το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει το χρώμα της μπανάνας

Το επόμενο μανικιούρ σου θα είναι έχει φιστικί χρώμα

Τα pastel χρώματα φαίνεται να είναι μεγάλη τάση για την άνοιξη του 2022 και τα βλέπουμε ήδη και στα manicure μας. Σήμερα, θέλω να σταθούμε περισσότερο στην pastel απόχρωση του πράσινου, που δεν είναι άλλη από το φιστικί και τα peanut nails.

https://www.instagram.com/p/Ccz2vrsrrC9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δύο πρώτες λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό, όταν βλέπεις τη nail artist σου να εμφανίζει το green peanut color, είναι δροσιά και freshness. Τουλάχιστον εμένα αυτές μου έρχονται!

Το φιστικί είναι ένα πολύ δροσερό χρώμα, άκρως ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό και σου δίνει την απόλυτη αίσθηση της φρεσκάδας. Επίσης, είναι μια φωτεινή απόχρωση, που μπορεί ASAP να φωτίσει και να ανεβάσει τη διάθεσή σου!

Ποιος είναι ο τρόπος να εντάξεις το φιστικί βερνίκι νυχιών στο μανικιούρ σου το 2022

Τα πιο αφηρημένα σχέδια (γραμμικά, floral και οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς) είναι ο καλύτερος τρόπος για να υιοθετήσεις την τάση των peanut nails. Το καλύτερο με τις φετινές τάσεις στα νύχια είναι ότι… δεν υπάρχει λάθος τρόπος για να κάνεις το μανικιούρ σου.

Επίσης, η ιδέα που δε θα μπορούσε να λείπει από το μανικιούρ σου είναι η επιλογή ενός κλασικού γαλλικού μανικιούρ με πράσινη γραμμή. Φαίνεται υπέροχο τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά νύχια. Τρέξε, λοιπόν, στην gallery για να δεις 10 peanut nails που έχω συγκεντρώσει για σένα!

https://www.instagram.com/reel/CcdW4fwF0Sa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DIY μάσκα ομορφιάς με βρώμη: Το συστατικό για λάμψη και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σου

Fashion inspo: 12 στυλάτα σύνολα για να φορέσεις τον Μάιο και να φέρεις το καλοκαίρι πιο κοντά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved