Το βράδυ της Ανάστασης θέλουμε eyeliner και κόκκινα χείλη - Tips για τέλειο μακιγιάζ

Το απόψινό σου μακιγιάζ θα έχει ένταση. Με κόκκινα χείλη και eyeliner θα είσαι super hot!

Το βράδυ της Ανάστασης πλησιάζει και εσύ ετοιμάσου να λάμψεις! Μετά από 2 χρόνια αυστηρών περιοριστικών μέτρων, το 2022 μας βρίσκει πιο χαλαρές και θα μπορέσουμε όλες να φορέσουμε το καλό μας φόρεμα, και να κάνουμε ένα WOW makeup look, για να πάμε στην εκκλησία να και στη συνέχεια να βγούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τι λέει το μακιγιάζ της Ανάστασης, λοιπόν; Κόκκινα χείλη και eyeliner. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Είναι το μακιγιάζ που πάντα τραβάει τα βλέμματα, είναι εύκολο και έχεις ένα σίγουρο αποτέλεσμα αφού πάντα είναι εντυπωσιακό.

Pastel, floral, πεταλούδες - 11 ανοιξιάτικα και άκρως πασχαλινά μανικιούρ για να διαλέξεις

Τι να προσέξεις

Επειδή μιλάμε για ένα bold makeup look δε θέλουμε παραπάνω ''πληροφορίες'' στο μακιγιάζ του ματιού (σκιές, μολύβια ματιών), όπως και στο μακιγιάζ του υπόλοιπου προσώπου (βαριά βάση).

https://www.instagram.com/p/ByBD3jDI23R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις. Θα δώσεις την ένταση που χρειάζεται το μάτι με το eyeliner και ταυτόχρονα θα τονίσεις τα χείλη σου με το απόλυτο, κόκκινο κραγιόν (εγώ πάντα προτείνω την απόχρωση της φωτιάς).

Όσον αφορά το eyeliner, αν θεωρείς ότι σαν μακιγιάζ είναι κάπως έντονο για τα γούστα σου, μπορείς να κάνεις μια λεπτή, διακριτική γραμμή και να μην δώσεις υπερβολικό μάκρος.

Απόψε θέλουμε κόκκινα χείλη και eyeliner

Επίσης, μπορείς απλά να περάσεις σύρριζα τη γραμμή των βλεφαρίδων με το eyeliner (μια τεχνική που δίνει αυτομάτως ένταση στο βλέμμα), και να μην επεκταθείς στο γνωστό wing!



Για το μακιγιάζ του προσώπου μην κάνεις πολλά! Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ, άπλωσε το primer σου (προαιρετικά) και ξεκίνα με το foundation σου.

Στη συνέχεια, απλώνεις το concealer σου για να καλύψεις τυχόν μαύρους κύκλους και να δώσεις φως στο βλέμμα και μετά περνάς στο γνωστό contouring ή αλλιώς στις φωτοσκιάσεις για να δώσεις λίγο σχήμα στο πρόσωπό σου.



Ρουζ, λίγο highlighter, έτσι για να δώσουμε μια φυσική λάμψη στο πρόσωπο! Και τέλος, το κόκκινο κραγιόν σου και έτοιμη. Καλή Ανάσταση, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eyeliner lesson! 5 hacks για να το εφαρμόσεις σαν επαγγελματίας

Beach waves: Πώς θα πετύχεις το πιο cool χτένισμα όλων των εποχών

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved