Claw clip: Το αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράς ξανά και ξανά τους επόμενους μήνες

Το claw clip ή αλλιώς κλάμερ ήρθε για να μείνει!

Το TikTok είναι ένας θησαυρός όταν πρόκειται για hacks ομορφιάς και δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι έχω δοκιμάσει τα περισσότερα. Μερικά είναι εκτός του στυλ μου και των γούστων μου (όπως το να μην λούζω τα μαλλιά μου για επτά ημέρες), άλλα είναι απλά υπέροχα.

Ένα trend, όμως, που κάνει buzz τον τελευταίο καιρό και το εντόπισα πρόσφατα είναι το claw clip, το οποίο έχω δει στο for you μου περισσότερες φορές από όσες μπορώ να μετρήσω. Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς πότε τα claw clips (aka κλάμερ) επέστρεψαν στη μόδα, αλλά από τότε που θεωρούνταν cute hair accessories, ήμουν ένα χαρούμενο κορίτσι και τα... λάτρευα!

Beach waves: Πώς θα πετύχεις το πιο cool χτένισμα όλων των εποχών

Το hairstyle που θα κάνεις ξανά και ξανά, άνοιξη-καλοκαίρι

Λατρεύω το πόσο εύκολο είναι να τοποθετείς στα μαλλιά σου το κλάμερ το πώς μπορούν μια basic εμφάνιση να τη μεταμορφώσουν σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Ορισμένες celebrities, όπως η Kendall Jenner και η Bella Hadid, έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση, και οι εμφανίσεις τους είναι πάντα εντυπωσιακές.

Έτσι θα επιτύχεις το απόλυτο hairstyle

Όταν έκανα χτενίσματα με claw clip, τραβούσα τα μαλλιά μου σε μια χαμηλή αλογοουρά στη βάση του κεφαλιού μου χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια μου εφάρμοζα το κλάμερ. Τη συνέχεια; Μπορείς να τη δεις μόνη σου παρακάτω!

Το νέο hack μοιάζει με γαλλικό στρίψιμο από πίσω και φαίνεται εξίσου κομψό από μπροστά. Επιπλέον, χρειάζονται μόνο μερικά απλά βήματα για να επιτευχθεί.

https://www.instagram.com/reel/CcGVERTDbYQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να δοκιμάσω το hack στον εαυτό μου, το μόνο που χρειαζόμουν ήταν το αγαπημένο μου claw clip.



Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 stylish χτενίσματα για να δοκιμάσεις την άνοιξη του 2022 - Οι απόλυτες τάσεις

Star nails: 10 μανικιούρ για να «ταξιδέψεις» στ’ αστέρια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved