Αυτό το Πάσχα η τεχνολογία οδηγεί τη διασκέδαση κι εσύ θα έχεις μαζί σου τα καλύτερα gadgets!

Πάσχα στο χωριό με τους παππούδες, Πάσχα με την οικογένειά σου και τη νονά στην πόλη ή και μετά από καιρό με όλοοο το σόι και τα ξαδέρφια σου; Το βέβαιο είναι πως σε όποια από τις παραπάνω επιλογές ανήκει η δική σου προοπτική για να περάσεις τη φετινή εορταστική περίοδο, ένα πράγμα χρειάζεσαι: Ατέλειωτη διασκέδαση!

Πώς θα τη βρεις μέσα σε όλα όσα προγραμματίζει η οικογένεια για το επόμενο διάστημα ώστε να διασκεδάσετε όλοι μαζί, μικροί, μικρότεροι και μεγάλοι το ίδιο;

Εδώ όπως φαίνεται θα βάλει το χεράκι της και η τεχνολογία, την οποία πλέον ,δεν αποχωριζόμαστε από την καθημερινότητά μας. Τα hi-tech gadgets είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσουν να εκφραστείς, να δημιουργήσεις, να ονειρευτείς και – πάνω από όλα – να διασκεδάσεις με τους αγαπημένους σου! Ένα ασύρματο ηχείο με ενσωματωμένο μικρόφωνο για να τα δώσεις όλα στη «βραδιά καραόκε» με τα ξαδερφάκια, στερεοφωνικά ακουστικά σε τέλεια χρώματα για να ακούς κάθε στιγμή τη μουσική που επιλέγεις και βέβαια πολλά ακόμα gadgetάκια για να είσαι κουλ και χαρούμενη όλες τι στιγμές το φετινό Πάσχα!

ab1

Gadgets Celly και αξεσουάρ Pantone μόνο στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Το καλύτερο από όλα ξέρεις ποιο είναι; Ότι αρκεί η καθιερωμένη επίσκεψη στο αγαπημένο σούπερ μάρκετ της οικογένειας για να επιλέξεις εσύ ποια από τα gadgets και τα αξεσουάρ προτιμάς! Φέτος το Πάσχα, στα σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος μπορείς να βρεις όλα τα gadgets Celly και τα αξεσουάρ Pantone σε μοναδικές προσφορές που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητους ούτε τη νονά και τον νονό, που σίγουρα θέλουν να σου κάνουν το καλύτερο δώρο, ούτε και τους γονείς, φυσικά.

ab2

Στα ΑΒ λοιπόν θα βρεις ασύρματο ηχείο με μικρόφωνο, στερεοφωνικά ακουστικά, Bluetooth ηχείο, ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά αλλά και πολλά άλλα καταπληκτικά προϊόντα τεχνολογίας που θα ανεβάσουν τη διασκέδασή σου στα ύψη! Φωτογραφική μηχανή, μικρόφωνο με ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth, ακόμα και fitness tracker, για να είσαι παντού και πάντα σε φόρμα! Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις για αυτά τα gadgets, εκτός του ότι θα διασφαλίσουν τη διασκέδασή σου ανά πάσα ώρα και στιγμή, είναι πως διαθέτουν distinctive ιταλικό design – που σημαίνει πως είναι κομψά και statement προϊόντα, είναι σαφώς technology innovative products – δηλαδή αξιοποιούν τις καινοτομίες της εποχής, είναι ποιοτικά, με την εγγύηση των brands Celly και Pantone Brands, διαθέτουν μεγάλη ποικιλία και οι γονείς ή οι νονοί σου μπορούν να σου τα χαρίσουν έως και 65% φθηνότερα από την αρχική τους τιμή, μέσα από την εξαργύρωση κουπονιών που προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Πώς μπορείς να αποκτήσεις αυτό που θέλεις για το φετινό Πάσχα

Όπως είπαμε και προηγουμένως, αρχικά πρέπει, για… αλλαγή, να συνοδεύσεις εσύ τους γονείς σου στο σούπερ μάρκετ για να δεις και μόνη σου τι από όλα επιλέγεις. Επίσης, να τους ενημερώσεις πως με τα ψώνια της ημέρας, κερδίζουν αντίστοιχα κουπόνια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην αγορά των προϊόντων αυτών.

Κάνοντας τις αγορές του σπιτιού, κερδίζουν ένα κουπόνι για κάθε 10 ευρώ που πληρώνουν στο ταμείο - αν για παράδειγμα, ο τελικός λογαριασμός είναι στα 30 ευρώ, κερδίζουν 3 κουπόνια. Μόλις συγκεντρώσουν 10 κουπόνια, μπορούν να επωφεληθούν της μεγάλης προσφοράς των ΑΒ και να σου χαρίσουν το gadget δώρο που προτιμάς σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή!

ab3

Έτσι λοιπόν, όλη η οικογένεια βγαίνει κερδισμένη από τα ψώνια στα ΑΒ: Εσύ γιατί πήρες το hi-tech δώρο που λαχταράς για να… τερματίσεις τη διασκέδασή σου αυτό το Πάσχα και οι γονείς που το αγόρασαν σε μια πολύ οικονομική τιμή – «win win» η φάση, εντελώς! Τώρα αν στη θέση των γονιών σου εσύ θέλεις να φέρεις τον νονό ή την νονά, που φέτος επιτέλους θα σας αγκαλιάσουν ξανά και θα σας χαρίσουν κάτι όμορφο και διασκεδαστικό – κι αυτό γίνεται πολύ εύκολα, καθώς, κι εκείνοι σίγουρα θέλουν να κάνουν τα ψώνια του σπιτιού τους για το Πάσχα.

Φέτος το Πάσχα θα περάσεις τέλεια γιατί εσύ θα επιλέξεις τον τρόπο: Με τα Gadgets Celly και τα αξεσουάρ Pantone που βρίσκεις μόνο στα ΑΒ! Με την τεχνολογία στο… χέρι σου, θα ακούσεις τη μουσική που σε διασκεδάζει και σε απελευθερώνει, θα χαλαρώσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου και θα περάσετε καλά μαζί, θα είσαι μαζί με όλους τους αγαπημένους σου, αλλά και θα απομονώνεσαι όποτε και για όσο θέλεις, κάνοντας ό,τι αγαπάς. Θα τα δώσεις όλα γιατί πολύ απλά, μπορείς να έχεις ό,τι χρειάζεσαι, παντού, μαζί σου!

#ΑΒEaster #GiaOlaOsaNoiazesai #abvassilopoulos

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved