Bottleneck bangs: H Selena Gomez έκανε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Selena Gomez έχει αγαπήσει τα κοντά μαλλιά της και όλα δείχνουν πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στο παλιό της look. Η ηθοποιός-τραγουδίστρια κάθισε για ακόμη μια φορά στην καρέκλα του κομμωτηρίου, υιοθετώντας ένα από τα πιο cool κουρέματα της φετινής χρονιάς.

Νέο look για τη Selena Gomez

«New hair who dis?», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη selfie φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. «Είναι μια ωραία αλλαγή γιατί είναι ένας τρόπος να ανανεώσει κανείς τα μαλλιά του, χωρίς να κόψει πολύ από το μήκος τους» ανέφερε στη Vogue ο κομμωτής της Selena Gomez.

https://www.instagram.com/p/Cbx80EjOUmo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για τη δεύτερη σεζόν του «Only Murders in the Building» όπου πρωταγωνιστεί, η Selena Gomez έτρεξε στον κομμωτή της, Orlando Pita, θέλοντας να ανανεωθεί. Λίγο αργότερα μας αποκάλυψε το νέο της hairstyle, δημοσιεύοντας μια selfie φωτογραφία στον προπωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

H τραγουδίστρια είχε ήδη ένα καστανό πιο μακρύ καρέ απλά αυτή τη φορά εκτός από την αλλαγή στο μήκος απέκτησε μακριές αφέλειες που αγκάλιαζαν το πρόσωπό της (bottleneck bangs) και που έχουν επιρροές από τα 70s. Ανάλαφρο, πρακτικό και νεανικό, το συγκεκριμένο κούρεμα αναμένεται να κυριαρχήσει το 2022. Πώς σου φαίνεται; Θα το τολμούσες; Από μένα η απάντηση είναι...ΝΑΙ.

Η Selena Gomez υιοθέτησε (ξανά) το απόλυτο κούρεμα της δεκαετίας - Πάμε όλες για καρέ!

Πηγή κεντρικής: selenagomez



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναποφάσιστη η Sydney Sweeney - Άλλαξε ξανά το χρώμα μαλλιών της

Η Kaia Gerber έγινε... Kendall Jenner - Το νέο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της είναι η απόλυτη τάση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved