Do it like Gigi Hadid - Πώς μπορείς να φορέσεις κι εσύ την κίτρινη σκιά

10 ιδέες για να απλώσεις την κίτρινη σκιά σου like a pro!

Ο καιρός έχει φτιάξει για τα καλά, ο ήλιος λάμπει κι εμείς θέλουμε... φωτεινά χρώματα. Ναι και στο μακιγιάζ μας θα μπούμε ASAP σε spring mood!

Αν είσαι τολμηρή, σκέψου να δοκιμάσεις την κίτρινη σκιά ματιών, μια τολμηρή και αναζωογονητική επιλογή. Πίστεψέ με! Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις να επιτύχεις το απόλυτο yellow eye makeup look. Δες την Gigi Hadid!

gigi hadid

Αποτελεί έμπνευση για εμάς αφού δοκίμασε και τόλμησε αυτό το hot χρώμα στα μάτια της. Πώς το συνδύασε; Κίτρινο χρώμα στο εσωτερικό του ματιού και στο εξωτερικό του κάτω βλεφάρου, eyeliner, nude χείλη και έτοιμη. Το αποτέλεσμα; Απλά υπέροχο, αν και νομίζω οτι μπορείς να το δεις και μόνη σου!

zendaya6

Oscars 2022: Η Zendaya ήταν το απόλυτο beauty Inspo της λαμπερής βραδιάς

Καλωσόρισε την άνοιξη με το απόλυτο χρώμα

Εσύ θα τολμήσεις να δοκιμάσεις στο μακιγιάζ σου την κίτρινη σκιά like Gigi Hadid; Μη το φοβάσαι! Πρώτον, λόγω της ομοιότητάς του με τον ήλιο, το κίτρινο θεωρείται ως η πιο δυναμική απόχρωση μεταξύ των ζεστών χρωμάτων. Μετά από έναν βαρύ χειμώνα και σκούρες αποχρώσεις, λοιπόν, και ποια δε θέλει να δοκιμάσει λίγο χρώμα στο μακιγιάζ της, πέρα από τα ρούχα και το nail art;

Την άνοιξη, με τον καιρό να ζεσταίνει και να νιώθεις πιο ευδιάθετη, είναι διασκεδαστικό να ξεκινάς να δοκιμάζεις διάφορα χρώματα. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους είναι να βάλεις σκιά ή eyeliner σε χρώμα.

Έτσι μπορείς να απλώσεις και εσύ την κίτρινη σκιά σου

Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα και είσαι έτοιμη για την άνοιξη-καλοκαίρι! Μαζί θα δούμε σήμερα πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια κίτρινη σκιά. Το αποτέλεσμα; Θα σε αφήσει speechless! Πάμε να δούμε 10 ιδέες;

Κίτρινη σκιά σε όλο το καπάκι του ματιού

kitrini skia

Άπλωσε την κίτρινη σκιά σου σε όλο το κινητό σου βλέφαρο, λίγη mascara, ενυδατικό lip balm και έτοιμη! Super fresh μακιγιάζ και μας αρέσει πολύ.

Στο εσωτερικό του ματιού σου

kitrini skia1

Θέλεις να κάνεις το μακιγιάζ σου λιγάκι πιο ενδιαφέρον; Πάρε την κίτρινη σκιά σου και φόρεσέ τη στην κόγχη του ματιού σου. Θα αναδείξεις σίγουρα και το χρώμα τον ματιών σου, girl!

Γιατί το παιχνίδι επιτρέπεται και στο μακιγιάζ!

kitrini skia2

Αν σου αρέσει το πιο δημιουργικό και playful makeup, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις συνδυασμό χρωμάτων στο μακιγιάζ των ματιών σου. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλεις μπλε μολύβι ματιών στην κάτω γραμμή των ματιών σου και να προσθέσεις στην εσωτερική γωνία κίτρινη σκιά. Μόλις το κάνεις θα σου βγει να πεις ένα αυθόρμητο, WOW!

Κίτρινο και smokey eye; Κι όμως, γίνεται!

kitrini skia3

Ποιός είπε οτι ένα smokey eye μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με σκουρόχρωμες αποχρώσεις σκιών; Ναι, το καφέ ή το μαύρο smokey eye μπορεί να είναι εντυπωσιακό, αλλά αν το συνδυάσεις με το απόλυτο κίτρινο χρώμα το αποτέλεσμα θα απογειωθεί! Δώσε ένταση με μια μαύρη σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού σου, και φώτισε την εσωτερική με την κίτρινη σκιά. Στα χείλη, δοκίμασε μια πιο nude απόχρωση, όπως η Kendall Jenner. Τέλειο έτσι;

Euphoria vibes! Why not;

kitrini skia4

Το μακιγιάζ είναι τέχνη! Είναι τρόπος έκφρασης της προσωπικότητάς μας, αλλά και δημιουργίας. Μπορείς να συνδυάσεις ένα πιο έντονο χρώμα όπως το κίτρινο με πολλούς τρόπους, αλλά μια ιδέα που πραγματικά μου άρεσε πολύ και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σου, είναι η κίτρινη σκιά, σε συνδυασμό με το άσπρο μολύβι (σαν γραμμή eyeliner) στο πάνω μέρος του ματιού. Τα δύο στρας στο κέντρο των κάτω βλεφαρίδων κάνουν τη διαφορά. Ιδιαίτερο μεν, αλλά πολύ εντυπωσιακό δε. Τόλμησε, πειραματίσου!



Μη φύγεις, σου έχω κι άλλες ιδέες στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί η φύση ξέρει - Τι οφέλη έχουν τα φυσικά λαδάκια στα μαλλιά

Bubble ponytail: Πώς θα φτιάξεις την πιο playful αλογοουρά της σεζόν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved