Άλλη μια extravagant εμφάνιση του Timothée Chalamet στα Oscars 2022 – Και ναι, υποκλινόμαστε

Ο ηθοποιός «ξέχασε» να φορέσει μπλούζα κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής των Oscars.

Φτάνοντας στα Oscars του 2022 shirtless, ο Timothée Chalamet χάρισε στο κόκκινο χαλί το μεγαλύτερο fashion moment του. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Dune, που ήταν υποψήφια για 10 βραβεία στη φετινή απονομή, εμφανίστηκε σαν rock star με ένα σύνολο Louis Vuitton. Επέλεξε ένα μάλλινο cigarette παντελόνι, ένα sequin & lace blazer και μπότες Chelsea – το signature red carpet παπούτσι του. Αλλά δε σταμάτησε εκεί. Ο 26χρονος Νεοϋορκέζος δεν φορούσε τίποτα παρά μόνο μια αλυσίδα από μέσα. Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε το σύνολό του με πολλά diamond δαχτυλίδια.

Οι θαυμαστές δεν δίστασαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους στο Twitter.

timothee_chalamet_stil.jpg

Είσαι και εσύ obsessed με τον Timothée Chalamet; 8 looks για να μην πάρεις τα μάτια σου από πάνω του

«Ο timothee chalamet εμφανίζεται χωρίς πουκάμισο στα Oscar 75 τραυματίες 100 νεκροί», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter.

«Less is more»

To κοστούμι του Chalamet ήταν πολύ fresh αφού το πρωτοείδαμε στη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων του Nicolas Ghesquière για την άνοιξη του 2022. Λαμβάνοντας όμως υπόψιν μας το κομψό tailoring και τις καθαρές γραμμές του look, θα μπορούσε εύκολα να φορεθεί από οποιονδήποτε. Ο Chalamet απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι το διαχρονικό design είναι για όλους.



H συμπρωταγωνίστριά του στο «Dune» Zendaya βγήκε και εκείνη στα πρωτοσέλιδα με την εμφάνισή της, καθώς φόρεσε ένα crop top με γιακά και μια φούστα με παγιέτες από τον οίκο Valentino.

https://www.instagram.com/p/CbotcC6Oyij/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved